صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
اصلانی:

واقع‌گرایی در «حمال طلا» موج می‌زند

کارگردان فیلم حمال طلا می‌گوید این فیلم یک اثر واقع گراست و همه چیز در آن واقعی است.
کد خبر : 359647

به گزارش خبرنگار حوزه سینمای گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، نشست رسانه‌ای فیلم «حمال طلا» ساخته تورج اصلانی پس از نمایش این فیلم در سانس دوم  آخرین روز  سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.


در این نشست که اجرای آن به عهده حمیدرضا مدقق بود، علاوه بر اصلانی به عنوان کارگردان،پیام احمدی‌نیا، لطف‌الله سیفی، ژاله صامتی و حسن زاهدی(بازیگران)، منصور سهراب پور(تهیه‌کننده)، حسن اصلانی(مدیر فیلمبرداری)، هادی نادی(نویسنده)، مجید علی اسلام(طراح صحنه و لباس)، محمد صالحی(صدابردار)، رضا عربی(طراح گریم) نیز حضور داشتند.


کارگردان فیلم حمال طلا در ابتدای این جلسه درباره فیلمش گفت: حمال طلا کاملاً در دنیای واقعی می‌گذرد. واقع‌گرایی این فیلم به این موضوع باز می‌گردد که همه چیز در این فیلم واقعی است و هیچ چیز ساخته و پرداخته ذهن نیست،به گونه‌ای که حتی به زمان فیلم هم توجه شده که به واقعیت نزدیک باشد. در اکثر موارد جرح یا تغییری در سکانس‌ها یا رفتار بازیگران نداشته‌ایم و بازیگران برای بازی نقش خود،نمونه های بیرونی و واقعی آن را دیده‌اند.


تورج اصلانی درباره پایان‌بندی حمال طلا اظهار کرد:با  نویسنده در خصوص پایان‌بندی فیلم گفتگوی زیادی داشتم. شخصیت این فیلم،شخصیت بدشانسی است.من با مهاجران به خارج از کشور صحبت های زیادی داشته‌ام و شخصیت غالب آنها را می شناسم. وقتی کارکترهای بی‌دست و پای فیلم حتی  نمی توانند خارج از تهران  زندگی کنند، چگونه می توانم آن ها را عازم غربت کنم؟ به نظرم آمد که مرگ در وطن خود شیرین تر از  ناکامی و زندگی سخت در غربت باشد.


در ادامه نشست، پیام احمدی‌نیا ایفاگر نقش «رضا کیفی» نیز دربراه نقش آفرین خود در این فیلم گفت: بعد از خواندن  فیلمنامه،آقای تورج اصلانی چند نمونه از این آدم‌ها را درموقعیت‌های مختلف به من معرفی کرد. در نهایت،از بین این شخصیت ها، شخصیتی که جذاب تر بوده و مدنظر آقای اصلانی بود را در قالب رضا کیفی با این شکل و شمایل  خلق کردیم.



لطف‌الله سیفی از دیگر بازیگران این فیلم هم درباره میزان سادگی شخصیت «لویی» و مابه ازای واقعی آن در دنیای خارج چنین گفت: این افراد ساده در جامعه ما وجود دارند وگرنه چنین اتفاقاتی در جامعه نمی‌افتاد. در بازار تهران خیلی آدم ها هستند که همیشه در بازار هستند و همیشه هم بدبخت هستند و پیشرفت نمی کنند. نقششان همین است.


ژاله صامتی نیز درباره تفاوت‌نقش هایش در دو فیلم «درخونگاه» و «حمال طلا » اظهار کرد: من عاشق کارهای سخت هستم. فرقی نمی کند یک سکانس باشد یا  نقش اول فیلم باشد. من قبل از فیلم «حمال طلا» در پنج فیلم که تورج اصلانی فیلمبردار آن بود بازی داشتم. وقتی برای این فیلم به من پیشنهاد کردند و اینکه دو سکانس بیشتر نیست دلم نیامد قبول نکنم. چون تورج اصلانی در هر فیلمی باشد خوب است و به نظرم این کار هم جذاب بود.


اصلانی هم درباره حضور ژاله صامتی در این فیلم گفت: زمانی نگارش  فیلمنامه،به این نتیجه رسیدیم که  فضا خیلی مردانه و زمخت است و تصمیم گرفتیم یک مشتری زن را وارد کنیم. شخصیت زن به عنوان  مدیر یک مؤسسه خیریه که هرازگاهی هدیه‌ای به خانم‌ها در مراسم‌ها می‌دهد وارد فیلمنامه شد. مجموعه‌ای که بیشتر با زنان سرپرست خانوار در ارتباط است و این زن زندگیش را وقف همین زنان کرده است؛ شاید رویایی هم  برای ازدواج دارد، اما توان طرح آن را ندارد. ناشی است و بلد نیست چون با مردها خیلی در ارتباط نبوده و این فرد هم نمونه‌های بیرونی دارد.


 انتهای پیام/4104/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر