صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۱ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۷
افروس خبر داد:

فعالیت 8 شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گفت: این دانشگاه توانسته هشت شرکت دانش‌بنیان را زیر پوشش خود قرار دهد.
کد خبر : 358612

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دزفول، علی افروس ظهر امروز در مراسم رونمایی از تخت فلوروسکوپی Arm-Table-C با بیان این مطلب که در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی جمهوری اسلامی ایران هستیم، گفت: 22 بهمن‌ پیروزی اسلام ناب محمدی(ص) بر جبهه کفر است و این جشن را خدمت عموم مردم کشور به‌خصوص جامعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول تبریک عرض می‌کنم.


وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول شعار خود را گسترش و پیشروی در اقتصاد دانش‌بنیان قرار داده است و تا به حال این واحد دانشگاهی توانسته هشت شرکت دانش‌بنیان را زیر پوشش خود قرار دهد.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول با سازمان‌ها و ادارات مختلف دزفول جلسات متعددی را برگزار کرده تا از این طریق بتواند محصولات تولیدی شرکت‌های دانش‌بنیان را به آنها معرفی کند و حتی برخی از این محصولات در سطح استان و کشور شناخته‌شده هستند و مشتریان خاص خود را دارند.


افروس خاطرنشان کرد: تخت رونمایی شده امروز دومین تخت ساخته‌شده است که ضد اشعه بوده و از چند زاویه مختلف عکسبرداری می‌کند و نخستین تخت ساخته‌شده در نمایشگاه فن‌بازار تهران حرف نخست را می‌زند و مشتریان زیادی در سراسر کشور دارد.


وی افزود: تخت فلوروسکوپی محصولی کاملاً دانش‌بنیان بوده و اکثر قطعات مورد نیاز آن توسط اعضای شرکت دانش‌بنیان پویامکانیک صاحبی ساخته‌شده است.


دبیر هیئت امنا و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان نیز گفت: امیدواریم در کشور عزیزمان ایران به‌خصوص در سطح دانشگاه‌های آزاد استان خوزستان روزبه‌روز شاهد توسعه و پیشرفت علمی باشیم.


حجت‌الاسلام فرج‌الله براتی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در شرایطی قرار گرفته که مسئله‌محور و تأثیرگذار در سطح کشور است و امروز بسیار خرسندم که این محصول با این حساسیت در دانشگاه‌های آزاد اسلامی واحد دزفول ساخته شده که این خود نشان‌دهنده ظرفیت بالای موجود در این واحد دانشگاهی است.


وی اظهار کرد: ان‌شاءالله با توسعه علم و تبدیل آن به صنعت بتوانیم در توسعه و آبادانی کشور به‌ویژه جامعه دانشگاه آزاد اسلامی نقش اساسی را ایفا کنیم.


سازنده تخت فلوروسکوپی Arm-Table-C نیز گفت: این محصول دانش‌بنیان و کاری گروهی از مجموعه‌ای از دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول است که همه اعضای گروه، افرادی مستعد و پرتلاش هستند و توانستیم گرد هم آییم و با استفاده از تجربیات استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول تخت برانکارد هوشمند را که قبلاً تولید شد و مشتریان زیادی از سراسر کشور دارد، مجدداً امروز موفق به تولید تخت فلوروسکوپی Arm-Table-C شدیم.


حسین صاحبی بزاز افزود: تخت فلوروسکوپی Arm-Table-C وسیله‌ای است برای تصویربرداری از بیمارانی که دچار شکستگی در بدن شده که این تخت می‌تواند با استفاده از اشعه ایکس نقاط شکسته شده بدن بیمار را نشان دهد.


وی اظهار کرد: اگر بخواهند بدن بیمار را فلوروسکوپی کنند بازو باید حرکت کند، معمولاً تخت‌هایی که ساخته می‌شوند اکثراً وارداتی هستند و محصول کشورهای مانند، آلمان و انگلیس بوده که ساختار آنها به گونه‌ای است که نمی‌توانند تمام بدن بیمار را پوشش دهند.


سازنده تخت فلوروسکوپی Arm-Table-C تصریح کرد: تخت ساخته‌شده ما تمام بدن بیمار را در خود جای می‌دهد و هنگام عکسبرادری نیاز نیست بیمار جابجا شود. قابلیت تخت به گونه‌ای است که اشعه ایکس را از خود عبور می‌دهد و در زوایای مختلف می‌تواند عکسبرداری کند و تا وزن 200 کیلوگرم را در خود جای می‌دهد.


صاحبی‌بزاز اظهار کرد: این محصول به سفارش مرکز تحققیات پزشکی قانونی کل کشور، طراحی‌شده و چون در این مرکز تشریح اجساد صورت می‌گیرد طبیعتاً آلودگی‌هایی نیز برای تخت خواهد داشت؛ بنابراین سعی شده تخت به گونه‌ای طراحی گردد تا آلودگی‌ها را دفع کند.


وی عنوان کرد: این محصول نمونه مشابه داخلی ندارد و برای نخستین‌بار است که در ایران ساخته می‌شود.


سازنده تخت فلوروسکوپی خاطرنشان کرد: نمونه مشابه این محصول آلمانی است که قبلاً حدود 300 میلیون بوده و اکنون حدود یک میلیارد تومان است.


صاحبی‌بزاز بیان کرد: تخت فلوروسکوپی ساخت شرکت دانش‌بنیان، بین 60 تا 70 میلیون تومان است. تا چند ماه پیش حدود 60 درصد قطعات را خریداری می‌کردیم ولی خوشبختانه شرایطی برای ما به وجود آمد و صد درصد قطعات توسط تیم سازنده ما ساخته و تولید شد.


وی افزود: جا دارد از حمایت‌های علی افروس سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول که امکانات و تجهیزات این واحد دانشگاهی را در اختیار ما قراردادند تشکر و قدردانی کنیم.


انتهای پیام/4121/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر