صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۲:۵۰ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۷
یک روانشناس کودک:

والدین ‏با دوست خیالی کودکان خود دوست شوند

یک متخصص روانشناسی کودک گفت: والدین اگر می‌خواهند با کودکان خود ارتباط بهتری داشته باشند با دوست خیالی او دوست شوند..
کد خبر : 355234

زهره احمدی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و پزشکی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در خصوص دوست‌های خیالی کودکان گفت: بیشتر بچه‌ها دوستان خیالی دارند که با آن‌ها صحبت و در بسیاری از موارد با آن‌ها بازی می‌کنند.


این متخصص روانشناسی کودکان در ادامه خاطرنشان کرد: این موضوع به هیچ‌عنوان نگران‌کننده نیست و بیش از ۷۰ درصد کودکان بیش از ۷ سالگی یک دوست خیالی دارند، به همین دلیل خانواده‌ها نباید کودکان خود را از داشتن این دوست محروم کنند.


وی تصریح کرد: دوستی با دوست خیالی برای بچه‌ها جذابیت دارد، اگر والدین می‌خواهند در دنیای کودکان خود بیشتر سهیم باشند به جای آنکه کودک را از داشتن این دوست محروم کنند، تلاش کنند با دوست او دوست شوند.


احمدی، معتقد است که از طریق این دوست خیالی می‌توان بسیاری از آداب رفتاری و روابط اجتماعی را به کودک آموخت اما این دوستی باید در زمان مدرسه خاتمه پیدا کند.


این متخصص روانشناسی اطفال عنوان کرد: در دوران مدرسه کودک باید بتواند با دوستان واقعی ارتباط برقرار کند و اگر دوستی با دوست خیالی ادامه پیدا کرد باید فکری به حال کودک کنید.


وی خطاب به والدین با اشاره به اینکه در ارتباط با دوست خیالی باید حواستان باشد که اشتیاقی به حضور دوست خیالی پیدا نکنید، افزود: گاهی بچه‌ها برای فرار از انجام فعالیت‌های روزانه به همین دوست خیالی اشاره می‌کنند و کارهای مختلف را از زبان او انجام می‌دهند گاهی اشتباهات خود را به گردن او می‌اندازد و این موضوع سبب می‌شود تا خودشان را از انجام کارهایی که پیش از این از آن می‌شده‌اند مبرا کنند، اما در چنین مواقعی شما سعی کنید به کودک این را بگوئید که دوست او نیز باید به قوانین خانه احترام بگذارد تا به این طریق کودک را مجاب به انجام رفتارهای مناسب کنید.


انتهای پیام/۴۰۸۷/


انتهای پیام/

برچسب ها: زهره احمدی
ارسال نظر