صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۳۷ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۷
صوفی:

روش تربیتی فرزندان نقش مهمی در پیشگیری از اعتیاد دارد

عضو هیئت‌علمی گروه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان گفت: روش تربیتی فرزندان توسط والدین نقش مهمی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به خصوص اعتیاد دارد.
کد خبر : 354236

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوکان، صلاح صوفی ظهر امروز در کارگاه تخصصی با موضوع نقش خانواده و آموزش‌وپرورش که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان برگزار شد درباره نقش فرزند پروری در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی گفت: تربیت خوب و سالم و مسئولیت فرزند پروری به عهده والدین است و روش تربیتی فرزندان توسط والدین نقش مهمی در ارتقای سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بخصوص اعتیاد دارد.


وی افزود: خانواده‌ها باید در تعامل با فرزندان دقت لازم را انجام دهند و با ایجاد ارتباط کلامی با فرزندان و گسترش فضای همدلی توسط والدین فضای ارتباطی مناسبی را ایجاد کنند تا نیازهای عاطفی فرزندان در محیط خانواده برطرف شود.


عضو هیئت‌علمی گروه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان درباره نقش اعتمادبه‌نفس در بین جوانان بیان کرد: افرادی که اعتمادبه‌نفس نداشته باشند و نتوانند بر مشکلات زندگی غلبه کنند بیشتر در کمین آسیب‌های اجتماعی قرار می‌گیرند.



یکی دیگر از اعضای هیئت‌علمی گروه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان نیز درخصوص علل گرایش به مواد مخدر گفت: اختلافات خانوادگی، تبعیض بین فرزندان، بی‌سوادی والدین، بی‌توجهی به نیاز فرزندان و کمبود یا افراط در محبت از جمله عللی هستند که در گرایش به اعتیاد مواد مخدر افراد جامعه نقش دارند.


 ناصر صدقی‌بوکانی افزود: در تمام جوامع آسیب‌پذیرترین قشر نوجوانان و جوانان هستند که در این دوران دچار آسیب‌های اجتماعی زیادی می‌شوند و نوجوانان به خاطر خصوصیات نوجوانی آسیب‌پذیرتر خواهند بود.


وی اظهار کرد: اجرای برنامه‌های مختلف در مدارس و دانشگاه‌ها و تغییر در نگرش دانشجویان و دانش‌آموزان از طریق آموزش‌های لازم در خصوص مواد مخدر و عوارض آن، اضافه کردن مطالب آموزشی در خصوص مقابله با موادمخدر در کتاب‌های درسی، فعال کردن دفاتر مشاوره در مراکز آموزشی، آموزش والدین، استفاده از کانون‌ها و تشکل‌ها در خصوص برگزاری برنامه‌های فرهنگی مبارزه با اعتیاد از جمله اقداماتی است که باید به‌طور جدی در مراکز آموزشی انجام گیرد.


انتهای پیام/4121/ 4122/


انتهای پیام/

ارسال نظر