معرفی غذایی سالم برای روزهای بیغذایی خوابگاه
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، این روزها خبرهای زیادی از بیکیفیت شدن غذای دانشجویان، قطع شدن غذای دانشجویی و صفهای طولانی سلفها بهگوش میرسد. همین دلایل برای دست بهکار شدن دانشجویان در خوابگاه برای پختن غذا کافیست.
غذای دانشجو و زندگی در خوابگاه آدم را به یاد نیمرو، کنسرو لوبیا و ماهی میاندازد. خوشبینانهتر از آن سوسیس تخم مرغ است. غذاهایی که چند مشخصه دارند و مهمترین آن سریع پخته شدن، ارزان قیمت بودن و در دسترس بودن مواد اولیهشان است، البته برای یک دانشجو زمان هم خیلی مهم است و از آنجایی که دانشجو همه چیز دارد، الا زمان، درست کردن غذاهایی که پختشان بیش از نیم ساعت زمان میبرد، برایش معقول به نظر نمیرسد.
غذاهایی که در ادامه برای دانشجویان خوابگاهی در نظر گرفتهایم، حدوداً نیمساعت آماده میشود. آمادهسازی مواد اولیه در حدود ۱۰ دقیقه و زمان پخت آن در حدود ۲۰ دقیقه زمان میبرد.
این غذا را میتوان در وعده نهار یا شام استفاده کرد.
مواد لازم برای برای درست کردن نرگسی شامل اسفناج، پیازداغ، زردچوبه، تخممرغ، نمک است.
طرز تهیه نرگسی
ابتدا اسفناج چند دقیقه به روی حرارت میگذاریم، سپس همراه با پیاز داغ تفت میدهیم؛ نمک، زردچوبه و در انتها تخممرغ را به آن اضافه میکنیم.
انتهای پیام/۴۰۸۴/ 4122/
انتهای پیام/