تهمتزنی شبکههای معاند خارجی علیه نظام بر اساس فرضیات احتمالی
به گزارش خبرنگار حوزه تشکلهای دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمدصادق کوشکی در نشست بررسی مستند «بهتان برای حفظ نظام» که در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد، پیرامون ادعاهای مطرح شده در شبکههای معاند خارجی گفت: تولیدکنندگان این مستند با بر پایه فرض احتمالی اقدام به تهمتزنی علیه نظام میکنند.
وی در ادامه افزود: در تمام مراحل روایت این مستند سه نفر از چهرههای شاخص معاند نظام حضور دارند که موضعگیریهای علنی آنها علیه نظام جمهوری اسلامی مشهود است.
این استاد دانشگاه اضافه کرد: این افراد در دورانی که در کشور حضور داشتند، همیشه این تهمت را به نظام میزدند که در برنامههای داخل کشور یک طرفه به قاضی رفته و تریبونی در اختیار منتقدین داده نمیشود؛ اما خود این اشخاص در تهیه این مستند به صورت کاملا یک طرفه و در فضایی بسته به بیان تحلیل خود از یک فرض غلط میپردازند.
کوشکی بیان کرد: در این مستند یک فرض احتمالی بر اساس اقرار سازندگان آن با بیان مسئله وجاهت شرعی هتک حرمت مخالفان نظام شروع شده و در پایان مستند سعی میشود این فرض احتمالی به عنوان یک اصل به مردم القا شود.
وی عنوان کرد: در طول این مستند همواره از الفاظی چون «تعدادی از فقها»، «افراد حواشی امام خمینی(ره)» و تعدادی عنوان کلی دیگر استفاده میشود که در هیچ یک از بخشها اشاره صریحی به افراد یاد شده ندارند و انتظار تولیدکنندگان مستند این است که مردم هم به گفتههای آنان اعتماد کنند.
این تحلیلگر سیاسی اعلام کرد: اگر سازندگان این مستند حتی یک خط مطلب از صحیفه امام خمینی(ره) یا فتواهای ایشان در تایید سخنان خود پیدا میکردند به آن اشاره میکردند که شاهد وجود چنین اسنادی نیستیم.
کوشکی در ادامه تحلیل مستند «بهتان برای حفظ نظام» اشاره کرد: در سراسر این مستند بهتانهایی به نظام جمهوری اسلامی ایران، امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری و حتی آیتالله مومن از فقهای شورای نگهبان زده میشود و در کمال ناباوری جمهوری اسلامی را متهم به بهتانزنی به دشمنان خود میکنند.
وی تاکید کرد: بی بی سی به عمد با پوشاندن حقایقی حتی پرونده قتلهای زنجیرهای را به نظام نسبت داده اما کاش پشت پرده قتلهای زنجیرهای از جمله مسئول بررسی این پرونده و نحوه انتخاب بازجویان این پرونده را فاش کنند البته با مراجعه به مطالب روزنامهها در آن دوران و مطالب منتشر شده در روزنامههای زنجیرهای بخشی از حقایق را آشکار میکند.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: سازندگان این مستند با چرخشی قابل توجه دادن نسبتهای ناروا و بهتان را جز خصوصیات حکومتهای توتالیتر معرفی میکند و از توجیه شرعی به مبانی سیاسی تغییر موضع میدهند.
کوشکی افزود: اشکوری در این مستند بدون سند به تمام مراجع نسبت ناروا داده و انتظار دارد بیننده هم گفتههای این مستند را باور کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به حمایت شبکه سلطنتی انگلیسی از تولید این مستند اشاره کرده و گفت: البته رفتار سیاست گزاران بیبیسی هم کاملاً توجیه دارد چون استعمار انگلستان در طول تاریخ از جانب علمای اسلامی ضربه خوردند و نمیتوانند این کینه خود را پنهان کنند.
انتهای پیام/4115/4116/
انتهای پیام/