صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
همراه با نمایشگاه پژوهش/23

تولید غذای جوندگان با فرمولاسیون جلبک برای اولین بار در کشور

غذای جوندگان با فرمولاسیون جلبک برای نخستین بار در دنیا توسط دانش‌آموختگان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تولید می‌شود.
کد خبر : 347429

مدارا نصیری در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در نمایشگاه دستاوردهای فناوری و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به خودکفایی در تولید غذای جوندگان در کشور افزود: اولین غذای جوندگان با فرمولاسیون جلبک برای نخستین بار در دنیا توسط دانش‌آموختگان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تولید می‌شود.


نصیری با بیان این‌که جونده‌ها توانایی تولید ویتامین C در بدن خود ندارند، ادامه داد: درحال پژوهش بر روی فرمولاسیون جدیدی هستیم تا مشکلات شیردهی جوندگان نیز حل شود، جوندگان در هر دوره قابلیت زایمان سه تا 12 فرزند را دارند ولی به‌دلیل مشکلات شیردهی، فرزندان خود را می‌کشند.


وی افزود: از یک‌سال پیش محصولات تجاری‌سازی شده و درحال اخذ استانداردهای لازم برای محصولات تولیدی هستیم. تنها نشان تجاری غذای جوندگان موجود در کشور محصولات دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی است. قیمت این محصولات تقریباً نصف قیمت نمونه‌های خارجی آن است.


این دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم برای 6 نفر اشتغال‌زایی شکل گرفته که از این تعداد، دو نفر دانش‌آموخته دکتری دانشگاه آزاد اسلامی و دیگر دانشجویان از سایر مقاطع این دانشگاه هستند که تیم اجرایی شرکت را تشکیل داده است.


نصیری اظهار کرد: بازدید و مصاحبه مسئولان و مدیران دانشگاهی با نخبگان و صاحبان غرفه‌های واحدهای فناور برای بیان مشکلات و موانع می‌توانست بسیار موثر واقع شود.


وی با بیان اینکه برای رسیدن به اقتصاد دانش‌بنیان باید به نیازهای نخبگان توجه شود، ادامه داد: مشکلات جذب سرمایه و بازاریابی، ابتکار عمل را از خلق ایده‌‌های نو و توسعه محصولات، گرفته است و واحدهای فناور درگیر مسائل و پیچیدگی‌های مرسوم اداری شده‌اند، با این وجود اصل موضوع کسب‌و‌کار به حاشیه کشیده شده است.


این محقق دانشگاه آزاد اسلامی در پایان افزود: با جذب سرمایه‌گذار و حمایت‌های دانشگاه آزاد اسلامی، آزمایشگاه پیشرفته دام و تغذیه دامی تأسیس خواهد شد و حوزه جلبک که دچار غفلت قرار گرفته شده است، فعال و برای دانشجویان زیست جانوری ظرفیت‌های اشتغال فراوانی ایجاد خواهد شد.


انتهای پیام/4116/ 4007/


انتهای پیام/

ارسال نظر