صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۰۸ - ۲۷ آذر ۱۳۹۷
حسن‌نیا مطرح کرد؛

مانع رشد تصادفات رانندگی می‌شویم

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: با انجام اقدامات مختلف و برنامه‌های ویژه جلوی رشد تصادفات رانندگی از بهمن‌ماه امسال گرفته می‌شود.
کد خبر : 345489

به گزارش حوزه حملونقل گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از وزارت راه و شهرسازی، عبدالهاشم حسننیا درباره برنامه‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای برای جلوگیری از افزایش تلفات ناشی از حوادث رانندگی اظهار کرد: طی نامه‌ای به دولت درخواست شد دبیرخانه کمیسیون راه‌ها در استان‌ها از ادارات کل راه و شهرسازی به ادارات کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای منتقل شود زیرا به لحاظ کاری از ارتباط نزدیک‌تری به حوزه ایمنی برخوردارند. با صورت گرفتن این اقدام و سایر اقدامات ویژه جلوی رشد تصادفات رانندگی از بهمن‌ماه امسال گرفته خواهد شد.


رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در پاسخ به سؤالی مبنی بر چگونگی پیش‌بینی و اقدام در اجرای برنامه راهداری زمستانی امسال پیش از وقوع بحران، گفت: باید توجه داشت در صورتی که اقدامات راهداری زمستانی پیش از شروع بارش‌ها به‌خوبی انجام نشود غافلگیر خواهیم شد به همین دلیل به استان‌های سردسیر تکلیف شده است تا اقدامات قبل از بارش را با هماهنگی سازمان هواشناسی انجام دهند. به استان‌ها اعلام‌شده است که خط قرمز نگهداری راه‌ها در راهداری زمستانی قبل از شروع بارش‌ها است.


حسن‌نیا در ادامه آغاز هفته حمل‌ونقل را به خانواده بزرگ حمل‌ونقل کشور تبریک گفت و افزود: توجه به سهم ۹۰ درصدی حمل‌ونقل جاده‌ای که سهم بزرگی در اقتصاد کشور ایفا می‌کند مجبوریم که امروز بتوانیم بخشی از سیاست‌های سازمان را در اختیار جاده‌ها قرار دهیم.


وی با اشاره به توجه ویژه سازمان از تیرماه سال جاری به مطالبات رانندگان ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای بیان کرد: سازمان طی این مدت در راستای شفاف‌سازی دو عنصر مهم را تحت‌الشعاع قرار داده است و خود مسئولیت تنظیم روابط بین سه عنصر را در اختیار گرفته است.معاون وزیر راه و شهرسازی از ثبت ۲۲ هزار شکایت در سامانه ۱۴۱ طی این مدت خبر داد و گفت: از ۴۳۰۰ شرکت حمل‌ونقل جاده‌ای ۱۱۲۴ شرکت پس از بررسی‌های حقوقی پلمپ شدند و سازمان برای آنکه بتواند صداقت خود را نشان دهد این‌چنین اقدامات را در دستور کار دارد به‌طوری‌که حدود ۱۱ درصد شکایت‌ها در دست پیگیری قرار دارد و کمیسیون ماده ۱۲ در حال تهیه گزارش‌های تخلفات شرکت‌ها توسط کارشناسان خود است.


حسن‌نیا با اشاره به هزینه ۱۵۰ میلیارد تومانی هزینه بیمه تکمیلی رانندگان در طول سال، اظهار کرد: تاکنون ۴۸ میلیارد تومان از بیمه تکمیلی رانندگان پرداخت‌شده است.


وی در ادامه با اشاره به بحث فرمول تن کیلومتر و نکات ضعف و قوت آن گفت: ماتریس تعیین قیمت با ۴ میلیون عدد محاسبه‌ شده است، اما اگر بگوییم که این فرمول هیچ مشکلی وجود ندارد، این گفته صحت ندارد.


رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای بابیان اینکه این نسخه مهم هزینه نگهداری وسیله نقلیه در طول سال و اقتصادی بودن آن است، خاطرنشان کرد: مسافت‌ها، ضرایب تعدیل مسافت در این فرمول درج‌شده و حدود ۳ میلیون مسیر- شناسایی و ابلاغ‌شده است.


وی در ادامه گفت: زین پس قیمت‌ها بر مبنای تن کیلومتر محاسبه می‌شود و به‌طور کامل بحث پشت بارنامه، پوشش داده می‌شود ازاین‌رو دیگر دچار مشکلات مربوط به این مسئله نخواهیم شد.


حسن‌نیا از آغاز توزیع ۱۰۰ هزار حلقه لاستیک از روز گذشته خبر داد و گفت: طی ماه‌های اخیر نزدیک به ۳۵۰ هزار حلقه لاستیک در اختیار ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای قرارگرفته است.


وی در ادامه با اشاره به تمهیدات بحث راهداری و نگهداری راه‌ها در فصل سرما، اظهار داشت: در خصوص راهداری زمستانی کشور، برای ارائه خدمات مطلوب به سه بخش تقسیم‌شده است و بر اساس میزان نیاز استان‌های پربارش امسال نزدیک به ۷۰ دستگاه ماشین‌آلات راهداری در اختیار استان‌های تهران، البرز و مازندران قرار گرفته است که درمجموع با در اختیار داشتن حدود ۹ هزار دستگاه به انواع ماشین‌آلات به مردم در طول فصل سرما خدمات راهداری ارائه می‌شود.


معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به نوسازی ۲۵۰۰ دستگاه ناوگان جاده‌ای در سال گذشته، گفت: به دنبال استمرار نوسازی ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای هستیم.


وی در ادامه تصریح کرد: یکی از مشکلات حمل‌ونقل جاده‌ای این است که برخی از شرکت‌ها در زمان تصویب اساسنامه مالکیت ۴۰ دستگاه خودرو را اعلام کرده‌اند که بنا به پیگیری‌های انجام‌شده در مهرماه ۹۵ شرکت که تعداد ناوگان ملکی آن‌ها با اساسنامه شرکت مطابقت نداشته تعطیل‌شده است، ازاین‌رو اعلام می‌کنیم که سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای بر سر منافع مردم باکسی تعارف نخواهد داشت و شرکت‌ها تا پایان ماه جاری فرصت دارند خود را با اساسنامه وفق دهند.


رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به تقاضا برای سرمایه‌گذاری در ۷۰۰ مجتمع خدماتی- رفاهی در سطح راه‌های کشور بیان کرد: خوشبختانه شاهد وجود تقاضا در تمامی کریدورها هستیم و امیدواریم با توجه به توسعه شبکه بزرگراهی و آزادراهی سرمایه‌گذاران در این بخش جذب شوند.


وی افزود: یکی از نکات مهم در سرمایه‌گذاری مجتمع‌های خدماتی و رفاهی، جانمایی و توجیه اقتصادی محور است که سازمان نیز برای مشارکت و سرمایه‌گذاری در این مجتمع‌ها کمک‌های لازم را خواهد کرد.


رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به نیاز ۱۳۰ هزار حلقه لاستیک در سال اذعان کرد: طی ۸ ماه گذشته به‌اندازه کف سازمان توزیع لاستیک صورت نگرفته است. اما با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت به‌عنوان مسئول تهیه و توزیع لاستیک پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال‌جاری ۳۰۰ هزار حلقه لاستیک در اختیار رانندگان قرار بگیرد.


انتهای پیام/4094/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر