صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۵۱ - ۲۴ آذر ۱۳۹۷
بی‌دریغ‌ تأکید کرد:

لزوم آشنایی استادان با مبانی اندیشه‌های اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان و سیاهکل بر لزوم آشنایی استادان با مبانی اندیشه‌های اسلامی تأکید کرد.
کد خبر : 344223

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، سیروس بی‌دریغ در سخنان دیروز خود در نماز جمعه لاهیجان، نقش دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان را در توسعه استان و شهر ممتاز ذکر  و اظهار کرد: این واحد دانشگاهی سال ۶۷ تأسیس شد و در چهار رشته دانشجو گرفت و اکنون دارای بیش از ۱۹۰ رشته در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی‌‌ارشد و دکتری است.


وی ادامه د اد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان حدود ۲۷۰ هیأت علمی و ۲۳۰ کارمند و بیش از ۸۵۰۰ دانشجو دارد و دارای مراکز تحقیقاتی از قبیل مرکز ماهیان خاویاری، روباتیک و تولید پرینترهای سه‌بعدی است و هدف این است که این واحد، انتخاب اول داوطلبان باشد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان وحدت حوزه و دانشگاه را مهم دانست و بیان‌کرد: اگر حوزه و دانشگاه هماهنگ باشند، قطعاً کشور و علوم، به‌خصوص  علوم انسانی اوج می‌گیرد.


بی‌دریغ، متون دانشگاهی، آشنایی استادان با مبانی اندیشه‌های اسلامی، حوزه دانش‌افزایی و کیفیت آموزش و پژوهش را ازجمله حوزه‌هایی دانست که باید در حوزه‌ و دانشگاه‌ مورد بررسی قرار‌گیرد.


وی وحدت حوزه و دانشگاه را امری لازم و ضروری ذکر کرد و افزود: در صورت نبود این وحدت، فارغ‌التحصیلان و استادان دچار سیاست‌زدگی می‌شوند.


بی‌دریغ بررسی‌نکردن جدی و علمی، نبود عزم جدی و  پافشاری برخی افراد در حوزه و دانشگاه را علت بروز برخی از اختلافات دانست که می‌توان با همدلی و همراهی آنها را برطرف کرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان ریشه برخی از رشته‌های علوم انسانی را غیراسلامی و غربی دانست که اکثراً از ارزش‌ها جامعه غربی اخذشده و باید در به‌کارگیری این علوم در جامعه، سبک و زندگی اسلامی و ایرانی را مدنظر قرار داد.


انتهای پیام/4062/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر