صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۷ - ۱۹ آذر ۱۳۹۷
فعال نشریات دانشجویی:

محافظه‌کاری مسئولان مشکل نشریات دانشگاه قزوین است

نماینده نشریات دانشجویی در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه قزوین از کمبود بودجه و محافظه‌کاری معاونت فرهنگی این دانشگاه درخصوص نشریات دانشجویی انتقاد کرد.
کد خبر : 343085

محمدرضا امامقلی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا ضمن اشاره به وضعیت نشریات دانشجویی در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی قزوین و مشکلاتی که پیش روی نشریات دانشجویی وجود دارد، اظهار داشت: مادامی‌که معاونت فرهنگی در این دانشگاه به بحث آموزش نشریات نمی‌پردازد، ضعف و مشکلات در این حوزه را شاهد هستیم.


نماینده نشریات دانشجویی در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه بین|‌لمللی امام خمینی قزوین ادامه داد: بیشتر نشریات دانشجویی در دانشگاه از ضعف مسائل مالی و نبود بودجه رنج می‌برند که مشکلات چاپ و هزینه‌ها بیشتر نشریات را زمین‌گیر کرده است.


این فعال دانشجویی با اشاره به افزایش هزینه‌های چاپ و همچنین هزینه‌های انتشار نشریات دانشجویی عنوان کرد: متأسفانه دانشگاه برای انتشار نشریات دانشجویی تنها ۵۰۰ هزار تومان و آن هم برای هر نیم‌فصل اختصاص داده که قطعاً این مبلغ و بودجه نمی‌تواند کفاف کار نشریات دانشجویی را بدهد.


امامقلی، محافظه‌کاری معاونت فرهنگی این دانشگاه را مهم‌ترین چالش پیش روی این نشریات دانشجویی دانست و یادآور شد: در ادامه این مسائل به دنبال راه‌اندازی نشریات الکترونیکی دانشجویی بودیم که البته دانشگاه با آن موافقت نکرده و این هم ازجمله مشکلات نشریه دانشجویی است با وجود اینکه نشریات دانشجویی هم‌سطح دانشگاه قزوین در این زمینه کار را آغاز کرده‌اند.


دانشجوی حقوق دانشگاه امام خمینی وقایع‌الاتفاقیه و فانوس را به عنوان دو نشریه فعال دانشجویی این دانشگاه برشمرد و اضافه کرد: دیگر نشریات دانشگاه حالت گاهنامه داشته و جنبه نمایشی دارند که با سیاست‌های دانشجویی همخوانی ندارد چراکه نشریات دانشجویی در حقیقت تریبون دانشجویان هستند.


وی در پاسخ به این سؤال که کدام تشکل‌های دانشگاهی در زمینه نشریات دانشجویی فعال هستند، خاطرنشان کرد: انجمن اسلامی، فرهنگ و سیاست و بسیج از جمله تشکل‌های فعال در حوزه نشریات دانشجویی در دانشگاه قزوین هستند.


امامقلی در پاسخ به سؤال دیگری در خصوص فعالیت دانشجویان خارجی این دانشگاه در حوزه نشریات دانشجویی نیز عنوان کرد: به جز برپایی کارگاه آموزشی مقاله‌نگاری که در بین دانشجویان افغانستانی انجام شده فعالیت دیگری در این حوزه وجود ندارد و امید است که با کنار گذاشتن اختلافات در این حوزه نیز شاهد پیشرفت و رشد نشریات باشیم.


وی آموزش را مهم‌ترین بحث لازم برای ارتقای سطح نشریات دانشجویی در این دانشگاه دانست و از مسئولان خواست تا در کنار تأمین بودجه به این مقوله نیز نگاهی اساسی داشته باشند.


انتهای پیام/4107/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر