صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۴ - ۱۸ آذر ۱۳۹۷
در دانشگاه کرمان؛

کرسی نظریه‌پردازی «ایجاد بازار تولید پراکنده برق» برگزار می‌شود

کرسی ترویجی و نظریه‌پردازی با عنوان «ایجاد بازار ظرفیت برای تولید پراکنده انرژی‌های تجدید پذیر برای تولید برق» در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار می‌شود.
کد خبر : 342649

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه و کرسی‌های آزاداندیشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، زین‌العابدین صادقی، عضو هیأت‌علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان کرسی ترویجی و نظریه‌پردازی با عنوان ایجاد بازار ظرفیت برای تولید پراکنده انرژی‌های تجدید پذیر برای تولید برق ارائه خواهد کرد.


به اعتراف اکثر کارشناسان اقتصادی انرژی راهبردی‌ترین نیاز بشر است و تأمین آن، یکی از برنامه‌های اصلی کشورها به شمار می‌رود. با توجه به اینکه ذخایر سوخت‌های فسیلی رو به پایان است، ضرورت بهینه‌سازی روش‌های تولید انرژی یا جایگزینی منابع انرژی جدید اهمیت به سزایی پیدا می‌کند.


برق به‌عنوان یکی از صورت‌های انرژی‌ نقشی حیاتی در اقتصاد هر کشور دارد در کشور ما بیش از ۸۰ درصد از انرژی الکتریکی موردنیاز کشور توسط سوخت‌های فسیلی از طریق توربین‌های گاز و بخار نیروگاه‌های حرارتی تولید می‌شود.


افزایش بهره‌وری در تولید برق و کاهش تلفات در کنار بهبود طراحی تجهیزات راهکارهای دیگری نیز دارد یکی از این راهکارها تولید همزمان برق و حرارت و استفاده مجدد از پسماند انرژی حرارتی و راهکار دوم نیز تولید پراکنده یا انتقال مراکز تولید به نزدیکی محل مصرف است.


بر اساس مطالعات شرکت مپنا 26 درصد از برق تولیدی کشور در روش تولید متمرکز و انتقال و توزیع هدر می‌رود. در گزارشی که توسط وزارت نیرو تهیه شده است، بیش از ۳۰ درصد از ظرفیت در دوره پیک تابستان به تلفات اختصاص می‌یابد بنابراین تغییر استراتژی تولید متمرکز انرژی الکتریکی به تولید پراکنده تصمیمی حیاتی و راهبردی است.


با در نظر گرفتن تمام این موارد دانشجویان و اساتید دانشگاهی وظیفه‌ای سنگین در گفتمان‌سازی و ایجاد راهکارهای عملی برای بهبود روش‌های تولید برق و توسعه استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر و تولید پراکنده دارند.


گفتنی است کرسی ترویجی ایجاد بازار تولید پراکنده برق توسط مسعود رشیدی نژاد و علیرضا شکیبایی، ۱۹ آذرماه در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه شهید باهنر کرمان نقد خواهد شد.


انتهای پیام/4115/ 4107/
 


انتهای پیام/

ارسال نظر