صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۱۵ - ۱۰ آذر ۱۳۹۷
سفیر هند در ایران:

هندوستان برای توسعه چابهار تعهد ۵۰۰ میلیون دلاری دارد

سفیر هند در ایران تأکید کرد: هندوستان تعهد ۵۰۰ میلیون دلاری و سرمایه‌گذاری ۱,۵ میلیارد دلاری برای توسعه چابهار را در دستور کار دارد.
کد خبر : 330533

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از سازمان بنادر ودریانوردی، سوراب کومار سفیر هند در ایران در مورد تعهد ۵۰۰ میلیون دلاری هندوستان برای توسعه چابهار و نیز سرمایه‌گذاری ۱,۵ میلیارد دلاری جهت ساخت مجموعه‌ای متشکل از جاده و راه‌آهن در منطقه چابهار، اظهار کرد: هند از این بندر برای صادرات ۱۱۰ هزار تن گندم به افغانستان استفاده کرده است و حدود ۴۵ میلیون دلار تجهیزات را در این بندر نصب خواهد کرد.


وی ادامه داد: علاوه بر این خط اعتباری ۱۵۰ میلیون دلاری برای بندر چابهار اختصاص داده خواهد شد تا درمجموع به رقم ۵۰۰ میلیون دلار در نظر گرفته‌شده برای توسعه چابهار، دست‌یابیم.


سفیر جمهوری هند در ایران تأکید کرد: همه فعالیت‌ها و سفارش‌ها از طریق سازمان بنادر و دریانوردی جمهوری اسلامی ایران و نیز طرف هندی در حال انجام و مسائل مرتبط در حال پیگیری است.


کومار با اشاره به اینکه ماه گذشته جلسه مهمی در سطح معاونان وزرای ایران، هند و افغانستان به‌منظور پیگیری اجرای تعهدات مربوط به چابهار درزمینهٔ ترانزیت و حمل‌ونقل برگزار شد، گفت: منتظر جلسه‌ای هستیم که قرار است در ماه دسامبر برای پیگیری مسائل مربوط به چابهار در ایران انجام شود.


سفیر جمهوری هندوستان در ایران همچنین در مورد مکانیزم‌های طراحی‌شده به‌منظور تبادلات مالی دو کشور در چابهار از طریق روپیه و ریال و نیز برنامه‌های مدنظر به‌منظور پیمان پولی دوجانبه و حذف دلار از معاملات بین دو کشور، گفت: دفعه قبلی نیز که تحریم‌ها علیه ایران انجام شد، ما مکانیسم مالی مبتنی بر روپیه را برای ارتباطات تجاری با ایران داشتیم و اخیراً نیز قرارداد جدیدی را در این زمینه مدنظر قرار داده‌ایم که بتوانیم از روپیه برای تبادلات تجاری خود استفاده کنیم و امیدوار هستیم ایران به این مکانیزم مالی توجه ویژه‌ای داشته باشد و بتوان به تقویت روابط تجاری و اقتصادی بین دو کشور کمک کرد.


انتهای پیام/4094/


انتهای پیام/

ارسال نظر