لیبرالیسم در ایران نیازمند واکنش دانشگاه است
به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه و کرسیهای آزاداندیشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، رهبر معظم انقلاب در سال 93 در بین دانشجویان به این نکته اشاره کردند که: «دانشجو باید در زمینهى مسائل گوناگون کشور، مسائل اجتماعى، مسائل اقتصادى، مسائل سیاسى، تحلیل در اختیار مردم بگذارد؛ یعنى مردم بایستى بتوانند از تحلیل دانشجویان بهرهمند بشوند، استفاده کنند؛ قدرت تحلیل دانشجو باید این [طور] باشد.»
ایشان لازمه ارائه تحلیل درست و قابل استفاده توسط دانشجویان را مطالعه عنوان کرده و متذکر شدند که دانشجویان از ارائه نگاه صرفاً احساسى و استفاده از دادههاى ذهنى یا مسایل روزنامهاى خودداری کنند.
یکی از موضوعاتی که در فضای سیاسی کشور قابل بحث و مناظره است؛ تفکر لیبرالیسم حاکم بر تعدادی از سیاستمداران و گاهاً مسئولان در نظام جمهوری اسلامی است.
فاضل حسینی، روزنامهنگار در مطلبی با عنوان انقلاب اسلامی در پیچ خطرناک لیبرالیسم بیان میکند: برخی از سیاسیون و مسئولان جمهوری اسلامی چه در زمان مسئولیت و چه بعد از آن خود را پیرو خط و راه امام معرفی میکنند و نظرات خود را قرائتی درست از اسلام میدانند اما گاهی نقش اپوزوسیون به خود گرفته و در قامت یک لیبرال دوآتشه وطنی بخوانید همان انقلابی دیروز دست به ترویج آراء و عقاید بر خلاف مشی انقلاب، امام و رهبری میزنند.
تعدادی از افراد که شاید صاحبنظر و مسئولیتی نیز دارند کلید مشکلات کشور را در تعامل سازنده با دنیا و بهویژه آمریکا و غرب معرفی میکنند و بیشترین همت دولت را در حل معضل هستهای تحت عنوان برجام دانسته و تلویحاً به برجامهای 2و3 در زمینه تنشهای اساسی با آمریکا و غرب در خصوص مداخلات آمریکا در منطقه و مسئله موشکی ایران اشاره میکنند.
عدهای در کشور خواب توسعه غربی در همه زمینهها را میبینند ولی در ظاهر از انقلاب و امام و ارزشها سخن میگویند و هرازگاهی دست به تحریف شعارهای انقلاب و تاریخ صدر اسلام و سیره پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) و برخی مبانی اعتقادی میزنند تا قرابتی بین عملکرد خود با اصول و ارزشهای اسلامی ایجاد کنند.
گسترش تفکر لیبرالیسم در بین مسئولین نظام جمهوری اسلامی زنگ خطری است که ورود دانشجویان و اساتید را برای نقد این تفکر ضروری میکند و این موضوع میتواند عنوان مناسبی برای برگزاری کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاههای باشد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/