صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۵۲ - ۰۳ آذر ۱۳۹۷
با حضور مسئولان انجام شد؛

پایان نخستین استارت‌‌آپ ویکند خراسان‌‌شمالی با معرفی برترین‌ها

نخستین رویداد استارت‌‌آپ ویکند استان خراسان‌‌شمالی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد.
کد خبر : 328356

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شیروان، نخستین رویداد استارت‌آپ ویکند استان خراسان شمالی از سوی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان و با مشارکت سازمان ملی ورزش و جوانان، پارک علم و فناوری، بیمه صندوق کارآفرینی، فرمانداری، شهرداری، مرکز رشد شهرستان شیروان و... به میزبانی  واحد شیروان از روز چهارشنبه 30 آبان آغاز شده و عصر جمعه 2 آذرماه جاری با حضور نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی، فرماندارو شهردار شیروان به‌کار خود پایان داد و برترین های این رویداد معرفی شدند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان در اختتامیه این رویداد درباره استارت‌آپ ویکند اظهار کرد: این رویداد 54 ساعته با هدف تقویت اکوسیستم کارآفرینی و نوآوری در حوزه کسب و کار از راه آموزش علمی و عملی صورت گرفته تا جوانان با شور و شوق و اعتماد به نفس بیشتر وارد جامعه شده و مشکلات و مسائل جامعه را با شیوه های نوین برطرف کنند.


ابوالفضل فرهادی ادامه داد: در این رویداد می‌توانیم از نزدیک ایده‌های جدید دانشجویان و جوانان را شناسایی و حمایت کنیم و گامی مؤثر برای پیشرفت علمی کشور برداریم.


به گفته وی، 90 نفر در قالب 10 تیم و در مجموع 60 ایده از شهرستان‌های استان خراسان شمالی در این رویداد شرکت کردند که از ایده‌های برتر تجلیل و حمایت خواهد شد.


نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با بیان تعاریفی از استارت‌آپ اظهار کرد: از استارت‌آپ تعاریف زیادی شده است؛ اما به‌طور کلی استفاده از اندیشه‌های نو برای رفع مشکلات جامعه و حرکت جدیدی برای کسب و کار و کارآفرینی را استارت‌آپ گویند.


عبدالرضا عزیزی با بیان اینکه استارت‌آپ فقط وابسته به فناوری نیست، اضافه کرد: استارت‌آپ دورنمای ایده‌های جوان با خواسته‌های نامحدود است و ایده و تفکر در آن مهم است. روش‌های قدیمی و سنتی دیگر پاسخگوی مسائل جامعه نیست و باید جوانان با ایده‌های جدید پای کار بیایند.


عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه لازمه موفقیت استارت‌آپ، ریسک‌پذیری است، افزود: جوانان ترس را کنار بگذارند و ریسک‌پذیر باشند. جوان تحصیلکرده نباید منتظر استخدام در ارگان‌های دولتی باشد. دست به کسب و کار جدید بزند، مجلس هم حمایت می‌کند.


وی با بیان اینکه کسب و کار در روستاها هنوز بکر است و جای کار دارد، گفت: خداوند هیچ تلاشی را بدون پاداش نمی‌گذارد. جوانان با ایده‌های نو شیروان را متحول کنند. روستاها نیازمند ایده‌های جدید برای پایداری و ماندگاری و درآمدزایی هستند و بودجه زیادی برای این منظور تصویب شده است.


عزیزی بیان کرد: جوانان این مرز و بوم هیچ چیزی از جوانان سایر کشورها کم ندارند و می‌توانند با نوآوری و خلاقیت خود از ظرفیت‌ها و امکانات زیاد شهرستان شیروان استفاده کرده و بهره‌وری را افزایش دهند.


به گزارش آنا، در این رویداد، تیم دانش‌آموزی استارت‌آپ «چی بخورم» شایسته تقدیر، استارت‌آپ‌های «کشتزار»، «اسکنر برگ» و «سفر آنلاین» به ترتیب مقام‌های سوم تا اول را کسب کردند که از آنان تجلیل شد و برای توسعه کسب و کار خود مورد حمایت مالی قرار گرفتند.


انتهای پیام/4062/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر