صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۵:۵۷ - ۱۹ آبان ۱۳۹۷
عضو هیأت علمی دانشگاه:

فرزندانمان از عاطفه محروم هستند/ عدم رابطه کیفی والدین با فرزندان

عضو هیأت علمی دانشگاه گفت: ما به فرزندانمان امکانات دادیم ولی آن‌ها را از عاطفه محروم کردیم. 
کد خبر : 324226

احمد برجعلی در گفتگو با خبرنگار حوزه زنان، خانواده و جوانان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با اشاره به جذب کودکان به سمت غریبه‌ها در کوچه و خیابان که بعضاً باعث بروز سرقت از آن‌ها می‌شود، اظهار کرد: یک‌سری سرقت‌هایی که در سنین پایین از بچه‌ها اتفاق می‌افتد ناشی از فقر عاطفی بوده و نتیجه این است که ما امکانات به بچه‌ها دادیم ولی عاطفه نداده‌ایم.


عضو هیأت علمی دانشگاه افزود: اینکه ما بچه‌هایمان را به یک مدرسه خوب بفرستیم، لازم است ولی کافی نیست چون ما باید میزان ارتباط و گفتگو را در خانواده زیاد کنیم.


وی با بیان اینکه گفتگوها خیلی از گره‌های کور را باز کرده و اعتماد به‌نفس کودکان را بالا می‌برد، اذعان کرد: تعاملات درون خانواده مهارت‌های زندگی را به بچه‌ها می‌آموزد و همچون باغبانی است که به باغ طراوت می‌بخشد.


برجعلی تصریح کرد: فراهم کردن امکانات و عدم ارتباط و توجه همچون باغی است که هر دو هفته یک‌بار بیایید آبی بدهید و بروید و این باعث می‌شود علف‌های هرز تا لبِ دیوار را بگیرد و باعث وابستگی و ایجاد شکنندگی در رفتار کودکان می‌شود.


این روانشناس در ادامه گفت: رابطه فرزند با والدین در گذشته یک رابطه کیفی بود، مادرِ قدیمی صبح که بچه‌اش را راهی می‌کرد، دمِ درِ خانه می‌ایستاد تا آخر کوچه بچه‌اش را با نگاهش تعقیب می‌کرد و این نگاه، ظهر هم که می‌آمد، یک نگاهِ منتظر پشتش بود ولی اکنون هیچ نگاه منتظری وجود ندارد، نه صبحش و نه عصرش.


عضو هیأت علمی دانشگاه در پایان به بحث درباره زمان و کیفیت گفتگوهای میان اعضای خانواده پرداخت و گفت: نه تنها باید زمان این تعاملات را بیشتر کنیم، بلکه باید مسائل و موضوعاتی که از آن سخن به‌ میان می‌آوریم هم خنثی باشد چون صحبت از مسائل اقتصادی و سیاسی ربط مستقیمی به فرزندان نداشته و زود هم به بن‌بست می‌رسد.


انتهای پیام/4105
 


انتهای پیام/

ارسال نظر