صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
ملکی:

زمانی فیلم ساختن تکلیف بود، اما اکنون یک تجارت است

مدیر بخش 40 سال سینمای مقاومت در نشست رسانه‌ای پانزدهمین جشنواره فیلم مقاومت گفت: زمانی فیلم ساختن تکلیف بود، اما اکنون یک تجارت است.
کد خبر : 323360

به گزارش خبرنگار حوزه سینما و تئاتر گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، نشست رسانه‌ای پانزدهمین جشنواره فیلم مقاومت در سالن اجتماعات مرکز فرهنگی اسوه برگزار شد.


 در این جلسه یزدان عشیری مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم مقاومت،  کامران ملکی مدیر بخش چهل سال سینمای مقاومت، سید محمد حسینی مدیر بخش اسلام هراسی و ایران ستیزی در سینمای غرب، احسان کاوه مدیر بخش بین‌الملل، ناصر درخشان مدیر ارزشیابی و مدیر دبیرخانه، حسین امجدی مدیر امور استان‌ها حضور دارند.


یزدان عشیری گفت: در پانزدهمین دوره جشنواره فیلم مقاومت و در بخش آثار خارجی کارهای ارزند و قابل‌توجهی را دریافت کرده‌ایم. تحریم‌های اعمالی بر کشور عزیز ما ایران شامل تحریم‌های رسانه‌ای نیز است که شاید محسوس نباشد اما با برگزاری این جشنواره کارگردان‌هایی از خارج کشور بودند که بعد از ارسال اثر خود به جشنواره مقاومت به ناگهان انصراف داده‌اند که این خود نشان از فشار‌هایی از کشور‌های غربی است.


   کامران ملکی گفت:  شعار پانزدهمین دوره  جشنواره مقاومت «تجلی گفتمان انقلاب» است. در کشور با تعدد برگزاری جشنواره‌ها روبرو هستیم که هدف تمام این جشنواره‌ها ارتقا سطح سینما و احیا سینما است ولی هدف جشنواره فیلم مقاومت احیا آرمان‌ها است زمانی فیلم ساختن در این حوزه تکلیف بود اما در حال حاضر تجارت است. زمانی این شعر را می‌خواندیم که «مرا اسب سفیدی بود روزی، شهادت را امیدی بود روزی» الآن آن اسب سفید خودروی مدل بالا شده است و شهادت هم پاسپورت و ویزای اقامت شده.


ملکی بیان کرد: سه کارگاه انتقال تجربه داریم که در این کارگا‌ه‌ها از اساتید فن برای شرکت‌کنندگان و دانشجویان استفاده می‌شود در این کارگاه‌ها استاد نصیریان و مسعود ده نمکی برای انتقال تجربیات خود حضور پیدا ‌می‌کنند. در این دوره از جشنواره بخش روایت نو را داریم که در این بخش فیلم اولی‌ها، آثار خود را ارائه می‌کنند.


سید محمد حسینی مدیر بخش اسلام هراسی و ایران ستیزی در سینمای غرب  گفت: سینمای غرب  با ساخت فیلم‌هایی که اسلام و ایران را هدف گرفته و  برای این هدف هزینه‌های بسیاری انجام می‌دهد ما با برگزاری این جشنواره‌ها باید اسلام و ایران و فرهنگ مقاومت و ایثار را به تمام دنیا معرفی کنیم. در سینمای غرب همتی شکل گرفته است که به دنبال تخریب چهره اسلام و ایران هستند و با ساختن فیلم‌ های سخیف این هدف طراحی شده را دنبال می‌کنند. جشنواره فیلم مقاومت در راستای نشان دادن چهره واقعی ایران اسلامی و نشان دادن آرمان‌های هشت سال دفاع مقدس برنامه‌ریزی شده است. 271 اثر از شهرستان‌ها و 471 اثر از تهران به دبیرخانه جشنواره رسیده است. در این دوره از جشنواره 50 داور، آثار را داوری می‌کنند.


انتهای پیام/4100/


انتهای پیام/

ارسال نظر