صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۲:۰۳ - ۱۴ آبان ۱۳۹۷

اعلام شرایط ادعای فارغ‌التحصیلی در دانشگاه امیرکبیر

شرایط ادعای فارغ‌التحصیلی و معرفی به استاد در دانشگاه امیرکبیر اعلام شد.
کد خبر : 323071

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دانشگاه امیرکبیر برای اجرای صحیح آیین‌نامه آموزشی و تعیین چارچوب قانونی برای رسیدگی صحیح به درخواست‌های دانشجويان، برای ادعای فارغ‌التحصیلی و معرفی به استاد رویه جدیدی را تنظیم کرد. اِعمال دقیق اين رويه می‌‌تواند در برنامه‌ريزی تحصیلی دانشجويان و بهبود کیفیّت آموزشی موثر باشد.


دانشجویان برای ادعای فارغ‌التحصیلی در صورتیکه در نیمسال آخر تحصیلی برای دانش‌آموختگی، حداکثر 24 واحد درسی باقیمانده داشته باشند، می‌توانند تا سقف 24 واحد درسی اخذ کنند.


ادعای فارغ‌التحصیلی


دانشجویی مجاز به ادعای فارغ‌التحصیلی است که با احتساب پروژه و کارآموزی تعداد 24 واحد درسی باقیمانده داشته باشد. دانشجو در بازه انتخاب واحد پس از تکمیل فرم ادعای فارغ‌التحصیلی، فرم را به کارشناس آموزش دانشکده تحویل داده، پس از بررسی، ادعا در نیمسال موردتقاضا توسط کارشناس آموزش دانشکده در پورتال ثبت می‌گردد.


به علّت بسته شدن فایل دانشجوی مدعی فارغ‌التحصیلی, دانشجو امکان ثبت‌نام در نیمسال بعدی را نخواهد داشت و فقط در نیمسال دوم مجاز به ثبت‌نام کارآموزی در تابستان است.


دانشجوی مدعی فارغ‌التحصیلی مجاز به حذف اضطراری نیست. درصورتی‌که دانشجوی مدعی فارغ‌التحصیلی تنها دو درس نظری باقیمانده داشته باشد، باید از طریق درخواست معرفی به استاد اقدام نماید.


درصورتی‌که دانشجوی مدعی فارغ‌التحصیلی موفق به گذراندن دروس خود نشود و دروس باقیمانده بیشتر از دو درس نظری یا عملی باشد باید از طریق درخواست آموزشی تقاضای باز شدن فایل ثبت‌نام را نمایند.


معرفی به استاد


درصورتی‌که دانشجو برای فراغت از تحصیل تنها دو درس نظری باقیمانده داشته باشد، می‌تواند امتحان آن دو درس را به‌صورت معرفی به استاد بگذراند.


درصورتی‌که دانشجو تقاضای معرفی به استاد داشته باشد، فرم را از آموزش دانشکده دریافت کرده، پس از تکمیل و اخذ تأییدیه‌های لازم فرم را به آموزش دانشکده تحویل خواهد داد. آموزش دانشکده فرم را از طریق اتوماسیون اداری به مدیریت امور آموزشی ارسال می‌کند. پس از بررسی و در صورت تأیید، درس موردتقاضا در پورتال ثبت می‌شود.


نمرات تمام دروس دانشجو اعم از کارآموزی و پروژه باید در پورتال دانشگاه ثبت شده باشد.


استاد باید سابقه تدریس در درس را داشته باشد. دانشجو باید دروس مذکور را در نیمسال‌های گذشته مردود شده باشد. سقف نمره برای این دانشجویان 20 است.


درصورتی‌که دانشجو درسی را مردود نشده باشد، اگر معدل کل زیر 16 کسب کرده باشد سقف نمره 12 و درصورتی‌که معدل کل 16 به بالا کسب نموده باشد، سقف نمره 16 در نظر گرفته می‌شود.


درصورتی‌که دانشجو درسی را حذف اضطراری و یا حذف غیبت پزشکی کرده باشد و یا غیبت امتحانی داشته باشد، سقف نمره مطابق با دانشجویی که درس را مردود نشده باشد اعمال می‌شود. درس عملی شامل معرفی به استاد نمی‌شود.


مهلت ثبت نمره در پورتال شش ماه است و در صورت عدم ثبت نمره در مهلت مقرر، غیبت به‌صورت اتوماتیک درج می‌شود.


این رویه برای همه درخواست‌های ادعای فارغ‌التحصیلی و معرفی به استاد اجرا می‌شود.


به‌منظور اجرای صحیح آئین‌نامه آموزشی و تعیین چارچوب قانونی برای رسیدگی صحیح به درخواست‌های دانشجویان، برای ادعای فارغ‌التحصیلی و معرفی به استاد این رویه تنظیم شده است. اِعمال دقیق این رویه می‌تواند در برنامه‌ریزی تحصیلی دانشجویان و بهبود کیفیت آموزشی مؤثر باشد.


انتهای پیام/4040


انتهای پیام/

ارسال نظر