صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۱:۰۰ - ۱۲ آبان ۱۳۹۷
یک روانشناس:

تعامل در خانواده عامل پیشگیری از ناهنجاری اجتماعی است

یک روانشناس گفت: در صورتی‌که گفتگوهای درون‌‌خانوادگی توسط اعضای خانواده از تحکم به سمت اقناع سوق پیدا کند از بروز ناهنجاری در جامعه پیشگیری می‌کند.
کد خبر : 322036

احمد برجعلی در گفتگو با خبرنگار حوزه زنان، خانواده و جوانان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در خصوص اعمال خشونت از سوی نوجوانان در محیط اجتماعی اظهار کرد: ما می‌بایست ریل عاطفی خود را در خانواده تغییر دهیم و زمان بیشتری را برای گفتگو میان اعضای خانواده برای متقاعد کردن یکدیگر اختصاص دهیم.


وی با بیان اینکه ما در جامعه با دو نوع خشونت سرد و گرم مواجهیم، افزود: خشونت گرم همان بروز علنی اعمال خشونت همچون ضرب‌و‌شتم است، اما خشونت سرد در واقع بی‌اعتنایی، به حساب نیاوردن، تحکم، نگاه از بالا به پایین و در واقع همان احترام نگذاشتن است.


عضو هیأت علمی دانشگاه تصریح کرد: وقتی نوجوان ما دیده نشد، این سرخوردگی را در خشم، افسردگی و کاهش تاب‌آوری خود نشان می‌دهد و زمانی‌که چیزی طبق مرادش نباشد مثلاً در مدرسه تابِ معلمش را نداشته باشد، ممکن است معلمش را مورد ضرب‌و‌شتم قرار ‌دهد.


این روانشناس ضمن تأکید بر توجه بیشتر در گفتگو و تعامل میان اعضای خانواده گفت: در صورتی‌که بتوانیم با صرف زمان بیشتر، گفتگوهای خود را از تحکم به سمت تعامل و اقناع سوق دهیم، می‌توانیم زمینه‌های بروز ناهنجاری‌های اجتماعی را در آینده کاهش دهیم.


انتهای پیام/4076/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر