عصرانهای با طعم علم!
به گزارش خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، عدهای از دانشجویان در دوران تحصیل خود فقط به درس خواندن و معدل بالا فکر میکنند و به برنامههای جانبی علاقهای نشان نمیدهند اما برخی از آنها، از فرصت حضور در دانشگاه استفاده بهینه کرده و حتی عصرانههایشان با چاشنی همراه است مثل عصرانه علمی!
دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دستبهکار شده و عصرانههای علمی را در این دانشکده برگزار میکند.
برای آشنایی بیشتر با این رویداد با علی بهرامی نجات، مسئول اطلاعرسانی رویداد ایرآپ گفتگو کردیم.
بهرامی در ابتدا به معرفی رویداد پرداخت و گفت: تیم ایرآپ در قالب برگزاری عصرانههای علمی اقدام به برگزاری عصرانه تعمیر و نگهداری وسایل پرنده و کاربرد متالورژی و کاربرد کامپیوتر در هوافضا کرده است.
وی ادامه داد: تا برگزاری رویداد اصلی که در بهمنماه برگزار میشود، هفت عصرانه علمی داریم و از ۱۱ مهر، اولین عصرانه علمی در این دانشگاه برگزار میشود. چراکه عصرانهها، پیشزمینه برای باز شدن ذهن علاقهمندان است تا شرکتکنندگان رویداد اصلی دید صنعتی پیدا کنند و در این عصرانهها نظرات خود را با کارشناسان صنعت بیان کنند.
بهرامی تأکید کرد: خوشبختانه هیچ محدودیتی در شرکت علاقهمندان وجود ندارد و در رویداد ایرآپ، ۹ کارگاه در حوزه مدیریت مالی، کسبوکار، تجاریسازی و بازاریابی برگزار میکنیم.
وی اضافه کرد: عصرانه علمی با نام ایرو تاک نیز برگزار میشود که محیطی صمیمانه برای صحبت و تبادلنظر با صنعتگران و سرمایهگذاران است.
مسئول اطلاعرسانی رویداد ایرآپ گفت: 14 تا 16 بهمنماه سه تیم برتر شرکتکننده در رویداد اعلام و به شتابدهندهها معرفی میشوند.
وی اظهار کرد: این عصرانه با هدف پیوند دادن دو رشته مهندسی هوافضا و مهندسی کامپیوتر و نشان دادن تأثیر متقابل پیشرفت در هر کدام از این دو رشته در موضوعات خدمات و فوریتهای شهری، امدادی و کاربرد هوافضا، خدمات فضایی با تمرکز بر سنجش از راه دور، نقش هوافضا در تحصیلات دانشآموزان و توربینهای گازی برگزار میشود.
بهرامی در پایان خاطرنشان کرد: این برنامه برای آشنایی بیشتر با دستاوردهای هوافضا برگزار میشود و حضور در عصرانههای علمی دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای تمامی علاقهمندان مانعی ندارد و در این عصرانه خیرآبادی معاون پژوهش و فناوری مرکز علمی کاربردی ساها، عامری معاون فنی شرکت هلی آریا کیش، جلیلیان عضو هیأت علمی پژوهشکده سامانههای ماهواره، نیز حضور دارند.
انتهای پیام/4085/پ
انتهای پیام/