صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۵ - ۰۵ آبان ۱۳۹۷

چاقی گریبان‌گیر کودکان آمریکایی می‌شود

بررسی‌های اخیر حاکی از آن است که حدود 16 درصد از کودکان و نوجوانان در آمریکا اضافه وزن دارند.
کد خبر : 321162

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اجوکیشن دایو، براساس گزارش‌های جدید مؤسسه رابرت وود جانسون یک نفر از هر  6 کودک در آمریکا از چاقی یا اضافه وزن رنج می‌برد. اگر روند فعلی ادامه داشته باشد، بیش از نیمی از کودکان فعلی تا سن 35 سالگی به چاقی مبتلا خواهند شد. این کودکان با افزایش خطر ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی و فشار خون بالا روبه‌رو هستند.


محققان در این مطالعه به بررسی کودکان 10 تا 17 ساله پرداختند و به این نتیجه رسیدند که 15/8 درصد از آنها چاق هستند. ایالت می‌سی‌سی‌پی با 26/1 درصد بیشترین میزان چاقی و ایالت یوتا با 8/7 درصد کمترین میزان چاقی را در میان ایالت‌های آمریکا دارند. تفاوت‌ها میان گروه‌های مختلف نژادی و قومی نیز به همین اندازه شدید است. نرخ چاقی در نوجوانان و کودکان سیاه‌پوست و لاتین-اسپانیایی به ترتیب 22/5 و 20/6 درصد است. این در حالی است که نرخ چاقی در کودکان و نوجوانان سفیدپوست و آسیایی به ترتیب 12/5 و 6/4 درصد است.


مؤسسه رابرت وود جانسون برای حل این مشکل از سیاست‌گذاران خواسته است تا برنامه‌های جلوگیری از چاقی را در اولویت قرار دهند، اطمینان حاصل کنند که تغذیه عرضه‌شده در مدرسه سالم باشد و برنامه‌های ورزشی و فعالیت‌های فیزیکی را در مدارس افزایش دهند.


یکی از عوامل کلیدی برای کاهش اضافه وزن انجام تمرینات ورزشی است. مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها توصیه می‌کنند که هر فرد روزانه 60 دقیقه ورزش کند؛ اما اجرایی کردن این برنامه در مدارس دولتی به دلیل محدودیت‌های زمانی و بودجه می‌تواند چالش‌برانگیز باشد. همچنین با وجود گوشی‌های هوشمند، شبکه‌ها اجتماعی و کامپیوترها تحرک کودکان به‌شدت کاهش یافته است.


انتهای پیام/4021/پ


 


انتهای پیام/

ارسال نظر