صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۶ - ۲۸ مهر ۱۳۹۷
در گفتگو با آنا عنوان شد:

رعایت رفتارها و شئون اخلاقی، نقطه عطفی در تحقق سبک زندگی اسلامی

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان، آیین‌نامه رعایت رفتارها و شئون اخلاقی در دانشگاه آزاد اسلامی را نقطه عطفی در تحقق سبک زندگی اسلامی دانست.
کد خبر : 319297

حجت‌الاسلام سعید احمدی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، ابلاغ آیین‌نامه رعایت رفتارها و شئون اخلاقی در دانشگاه آزاد اسلامی را نقطه عطفی در تحقق سبک زندگی اسلامی در دانشگاه‌ها دانست و اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به‌دلیل گستردگی متقاضیان به این موضوع ورود کرده است.


وی افزود: اگر مسئولان بتوانند مفاد این آیین‌نامه را به‌دقت اجرا کنند، می‌توان دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی و برگرفته از اسلام ناب محمدی(ص) داشت.


احمدی خاطرنشان کرد: در آیات و روایات اسلامی نیز حدودی برای پوشش درنظر گرفته شده که علما و فقها به آن توجه داشته‌اند که البته این پوشش هم برای آقایان و هم برای بانوان و ناظر بر زندگی اجتماعی محسوب شده و امنیت روانی جامعه به آن وابسته است.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان بیان کرد: فرهنگ غرب امتدادی در زندگی اجتماعی دارد که با فرهنگ توحیدی و اسلامی همخوانی ندارد و یکی از عرصه‌های این امتداد، پوشش بوده که در اسلام با تعابیر عفاف و حیا آمده است.


وی تصریح کرد: اگر دانشگاه در همه عرصه‌های عقیدتی، معرفتی، علمی و مأموریتی که یکی از آنها حوزه پوشش و حیاست، اصلاح شود، می‌توان به اصلاح و سعادت جامعه امید داشت؛ زیرا دانشگاه و دانشگاهیان اثرگذار هستند و فرهنگ آنها در جامعه رسوخ می‌کند.


احمدی با بیان اینکه اگر هر دانشجو مبلغی در جامعه باشد، فرهنگ آن  جامعه اصلاح می‌شود، گفت: ایجاد ساختار توحیدی و دینی در دانشگاه‌ها باعث می‌شود تا دانشجویان به‌‌صورت خودجوش به سمت رعایت حدود حرکت کنند.


این کارشناس و مبلغ دینی با بیان اینکه بخشنامه عفاف و حجاب، نگاهی آمرانه و از بالا ندارد؛ بلکه تلاش می‌کند فضای معنوی و فکری در دانشگاه‌ها ایجاد کند، اضافه کرد: در این بخشنامه‌ کمیته‌های مربوط و وظایف آنها مشخص شده و مسئولان واحدها موظف شده‌اند تا با شناخت عرصه‌ها و با تعقل آن را اجرا کنند.


وی اظهار کرد: حضور در محیط‌های علمی نباید توجه‌ را به جنسیت افراد جلب کند؛ بلکه علم و انسانیت باید ظهور و بروز یابد و چنین نگاهی می‌تواند بستر تولید علم و دانش در دانشگاه‌ها باشد.


انتهای پیام/4062/4065/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر