صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۴:۳۰ - ۲۸ مهر ۱۳۹۷

توصیه‌های بهداشتی به زائران اربعین

زائران پیاده‌روی اربعین ضمن رعایت توصیه‌های بهداشتی در این ایام باید حداقل 2 هفته قبل از عزیمت به کشور عراق واکسن آنفلوانزا تزریق کنند.
کد خبر : 319260

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، زائران پیاده‌روی اربعین حسینی در صورت ابتلا به بیماری باید پیش از آغاز این سفر معنوی با پزشک خود مشورت کنند و همچنین علاوه بر رعایت نکات بهداشتی و پزشکی حتماً باید داروهای مصرفی خود را به همراه داشته باشند.

برهمین اساس برای جلوگیری از بروز بیماری‌های واگیردار باید از برخورد و تماس مستقیم با افراد بیمار دوری کرده؛ به‌ویژه از کسانی که مدام سرفه و عطسه می‌کنند یا تب دارند حدود یک متر فاصله بگیرند و برای پیشگیری از بروز و انتقال بیماری‌های عفونی دست‌ها را به‌طور مداوم با مایع صابون و آب شستشو دهند. 

زائران با استفاده از ژل ضدعفونی‌ کننده و شستشوی دست‌ها می‌توانند تا 50 درصد از انتقال بیماری‌های عفونی پیشگیری کنند. همچنین در حفظ و نگهداری وسایل شخصی مانند لیوان،‌ لباس،‌ حوله و سجاده خود دقت کنند و به‌صورت مشترک با دیگران استفاده نکنند. از سویی دیگر توصیه می‌شود از بوسیدن،‌ تماس و دست دادن با سایر زائران خودداری کرده و تا پیش از شستشوی دست‌ها با مایع صابون هرگز دهان و چشم خود را لمس نکنند. 

زائران پیاده‌روی اربعین  باید هنگام عطسه و سرفه از دستمال استفاده کرده و  آن  را در سطل زباله بیندازند. همچنین از آب‌ بسته‌بندی شده و بهداشتی استفاده کنند و از مصرف سبزیجات خام و نشسته استفاده نکنند.

هموطنان برای جلوگیری از بروز بیماری‌های واگیردار حتماً از ماسک استفاده کنند و دهان و بینی خود را بپوشانند و در صورت بروز علائم سرماخوردگی و تب، بلافاصله با پزشک کاروان مشورت کنند. 

باتوجه به بیماری شایع وبا در این ایام، زائران باید حتماً نسبت به بروز علائم وبا توجه داشته باشند و درصورت گرفتگی عضلات پشت ساق پا، اسهال آبکی، بدون دل درد و دل پیچه،‌ عطش شدید، وجود خون در مدفوع، احساس سنگینی شکم،‌ استفراغ بدون حالت تهوع و بدون تب سریعاً به پزشک مراجعه کنند؛ زیرا این علائم نشانه‌های بروز بیماری وباست.

 

انتهای پیام/۴۰۴۴/ن

انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
سمیه سینا
23:54 - 1397/07/28
آفرین به کادر خبری آنا نیوز با خبرهای کارآمد همیشگی اش. ممنون