رئیسجمهوری در دانشگاه تهران باید شنونده میشد نه گوینده
محمد بیژنیفر در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، برجام و FATF را دو معاهده فاقد ملاحظاتی نظیر منفعت ملی دانست و عنوان کرد: در مورد برجام این اشکال وجود داشت که با وجود تذکرهای متخصصان و نخبگان، اقدامات دولت به وعدههای اقتصادی پوچ گره خورده بود، وعدههایی که هیچگونه ضمانت اجرایی نداشت.
وی افزود: بسیاری از استادان دانشگاه اعلام کردند که در متن توافق از کلمههایی استفاده شده که قابل تفسیر بوده و معانی متعددی دارند؛ بهطوری که میتواند کاملا بر ضد ما استفاده شود. متأسفانه مذاکرهکنندگان زحمت نظرخواهی از استادان و متخصصان را به خودشان ندادند.
عضو شورای مرکزی اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی درباره لوایح FATF تصریح کرد: این لوایح نیز، ظاهراً قرار است به سرنوشت برجام دچار شود. چنانچه که به تازگی دبیر اجرایی FATF نیز اشاره کرد که تضمینی برای ایران وجود ندارد تا از لیست سیاه این معاهده خارج شود.
این فعال دانشجویی گفت: واضحتر از آن را ادعاهای محمد جواد ظریف در مجلس بود که مشخص شد تنها تضمینی برای اجرای تعهدات خارجیها نیست.
وی درباره دیداری که قرار است حسن روحانی با اقتصاددانان برگزار کند خاطرنشان کرد: از این نوع جلسهها کم برگزار نشده است، در این 6 سالی که زعامت اجرایی مملکت در انحصار دولت روحانی بوده، باید به حوزه عمل وارد میشد؛ چرا که جلسههای فرمایشی، دوای اقتصاد کشور نیست.
بیژنیفر ادامه داد: سالهاست درمان با اسم اقتصاد مقاومتی تجویز شده است؛ اما هنوز آقایان به دنبال سیستمهای امتحان پسداده خودشان هستند.
عضو شورای مرکزی اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی در پایان گفت: اگر رئیسجمهوری به فکر حل مشکلات جدی مردم بود و گوش شنوای سخن کارشناسان و منتقدان را داشت، در سخنرانی آغاز سال تحصیلی در دانشگاه تهران بیشتر شنونده میشد تا گوینده.
انتهای پیام/4007/
انتهای پیام/