صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۰ - ۲۲ مهر ۱۳۹۷

بیشترین کودکان مبتلا‌ به سوءتغذیه ساکن چه استان‌هایی هستند

مدیرکل بهداشت کمیته امداد با اعلام اینکه ۱۶۰ هزار کودک دچار سوءتغذیه توسط وزارت بهداشت شناسایی‌شده‌اند، گفت: از این تعداد ۱۳۷هزار کودک سبد غذایی دریافت می‌کنند.
کد خبر : 317955

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از کمیته امداد امام خمینی (ره)،‌ جعفر رحیمی، مدیرکل بهداشت، درمان و امور بیمه کمیته امداد با اعلام اینکه ۱۶۰ هزار کودک دچار سوءتغذیه توسط وزارت بهداشت و درمان شناسایی‌ شده‌اند گفت: از این تعداد ۱۳۷ هزار کودک سبد غذایی دریافت می‌کنند و ۲۳ هزار کودک دیگر پشت نوبت دریافت سبد غذایی بوده که در صورت تأمین اعتبار از این خدمت بهره‌مند می‌شوند.


وی با اشاره به اینکه استان کرمان با ۱۶ هزار کودک دچار سوءتغذیه نسبت با سایر استان‌ها بیشترین تعداد کودکان مبتلا به سوءتغذیه را دارد، گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، فارس، هرمزگان و لرستان به ترتیب بعد از کرمان دارای بیشترین تعداد کودکان دچار سوءتغذیه هستند.


رحیمی با بیان اینکه ۱۳ درصد از کودکانی که سبد غذایی دریافت می‌کنند تحت حمایت کمیته امداد هستند افزود: ۸۷ درصد از آنان افراد نیازمند بوده که توسط خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های سلامت شناسایی و برای دریافت سبد غذایی به کمیته امداد معرفی‌شده‌اند.


مدیرکل بهداشت، درمان و امور بیمه کمیته امداد با اشاره به اینکه ۴۳ درصد از کودکان مبتلا به سوءتغذیه شهری و ۵۷ درصد آنان روستایی هستند گفت: ۵۴ درصد آنان دختر و ۴۵ درصد پسر هستند.


وی با اشاره به اینکه مغز کودکان در پنج سال نخست زندگی رشد می‌کند در مورد وضعیت سنی کودکان بهره‌مند از سبد غذایی گفت: پنج درصد کودک زیر یک سال، ۲۸ درصد یک تا دو سال، ۲۸ درصد دو تا سه سال، ۲۴ درصد سه تا چهار سال و ۱۵ درصد چهار تا پنج سال هستند.


رحیمی با بیان اینکه پدران سه درصد از کودکان مبتلا به سوءتغذیه فوت‌شده است و ۹۷ درصد پدرانشان در قید حیات است، افزود: شغل ۵۲ درصد پدران این کودکان کارگر، ۱۷ درصد کشاورز، ۱۵ درصد بیکار و ۱۶ درصد آنان دارای مشاغل روزمزد و متفرقه هستند.


مدیرکل بهداشت، درمان و امور بیمه کمیته امداد با بیان اینکه محتوای سبد به‌گونه‌ای تعیین‌شده که نیاز روزانه انرژی کودکان شامل پروتئین، حبوبات، لبنیات و ریزمغذی‌ها را تأمین کند، گفت: هدف از اجرای این طرح بهبود وضعیت رشد و تغذیه کودکان زیر پنج سال دچار سوءتغذیه در دهک‌های پایین جامعه است.


وی همچنین به حمایت از تغذیه مادران باردار و شیرده تحت حمایت کمیته امداد اشاره کرد و افزود: این طرح از سال ۹۶ با هدف بهبود تغذیه مادران باردار نیازمند و پیشگیری از تولد نوزادان با وزن کم آغاز شده است.


رحیمی افزود: هم‌اکنون دو هزار و ۵۰۰ زن باردار و شیرده تحت حمایت که دچار سوءتغذیه هستند، شناسایی شدند که ماهیانه ۱۲۰ هزار تومان برای تأمین سبد غذایی به آن‌ها پرداخت می‌شود.


انتهای پیام/4044/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر