صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۷ - ۰۴ مهر ۱۳۹۷

مغزهای خوراکی گزینه‌ای ایده‌آل برای افزودن به رژیم غذایی

مغزهای خوراکی حاوی آنتی‌اکسیدان‌‌‌ها هستند که این ترکیبات مهم به از بین بردن سموم کمک کرده و به‌ واسطه خنثی کردن آسیب رادیکال‌های آزاد، از بیماری‌های قلبی عروقی جلوگیری می‌کنند.
کد خبر : 313703

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، مغزهای خوراکی در جریان های رایج رژیم غذایی امروز از محبوبیت بیشتری برخوردار شده‌اند. این مواد غذایی مفید گزینه‌ای عالی برای افزودن به وعده‌های غذایی یا انتخابی ایده‌آل به عنوان میان‌وعده هستند.

اگر در پی حفظ یا بهبود سلامت خود هستید، مغزهای خوراکی می‌توانند یکی از اجزا اصلی یک رژیم غذایی سالم را تشکیل دهند زیرا حاوی مواد مغذی مورد نیاز برای عملکرد درست بدن هستند.

مغزهای خوراکی در واقع دانه‌هایی هستند که در پوسته‌ای سخت احاطه شده‌اند. آنها منبع خوبی برای تأمین مواد مغذی و انرژی مورد نیاز بدن هستند.

همچنین، مغزهای خوراکی حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که این ترکیبات مهم به از بین بردن سموم کمک کرده و به واسطه خنثی کردن آسیب رادیکال‌های آزاد از بیماری‌های قلبی عروقی و دیگر شرایط مرتبط با افزایش سن پیشگیری می‌کنند. چربی‌های سالم موجود در مغزهای خوراکی به همراه پتاسیم از رگ‌های خونی شما محافظت می‌کنند.

به‌طور کلی، مغزهای خوراکی حاوی برخی مواد مغذی شگفت‌انگیز مانند 

اسیدهای چرب امگا-3، ویتامین های A، B و E، منیزیم، کلسیم، روی، آهن، مس و پروتئین ها هستند.

برای بهره‌مندی از فواید مغزهای خوراکی توصیه می‌شود نمونه‌های خام به جای نمونه‌های پردازش شده انتخاب شوند. نمونه‌های پردازش شده به‌طور معمول حاوی نمک زیاد و ترکیبات مفید کمتر نسبت به نمونه‌های خام هستند.

مغزهای خوراکی که به بهبود رژیم غذایی کلی شما کمک می‌کنند

برای افرادی که قصد دارند سلامت خود را حفظ کرده و روند کاهش وزن را بهبود ببخشند، مغزهای خوراکی می‌توانند یک متحد خوب باشند. البته در مصرف آنها نباید زیاده‌روی کرد زیرا محتوای انرژی قابل توجهی دارند.

مغزهای خوراکی به‌واسطه مواد مغذی موجود در خود نقش مهمی در فرایند گوارش و تقویت سیستم ایمنی ایفا می‌کنند. افزون بر این، آنها حاوی چربی‌های خوب هستند که به تنظیم و کنترل عملکردهای اندام‌های مختلف در بدن کمک می‌‌کنند.

همان‌گونه که اشاره شد باید اعتدال در مصرف مغزهای خوراکی رعایت شود. به‌عنوان مثال، شما می‌توانید در اندازه‌های کوچک بین وعده‌های غذایی روزانه از آنها استفاده کنید.

میزان کم بهترین گزینه است

مصرف بیش از حد یک محصول مفید نیز می‌تواند مضر باشد و مغزهای خوراکی نیز از این شرایط مستثنی نیستند. فواید مختلفی که این مواد غذایی ارائه می‌کنند به این معنی نیست که آنها را بدون هیچ‌گونه نظارت و کنترلی مصرف کنید.

مصرف مغزهای خوراکی به عنوان میان‌وعده صبحگاهی و عصرگاهی توصیه شده است. در همین راستا، مقادیر زیر را می‌توانید مد نظر قرار دهید:

30 عدد بادام، بین 8 تا 10 عدد گردو، 30 عدد بادام زمینی، 30 عدد پسته

از بهترین مغزهای خوراکی برای افزودن به رژیم غذایی

بادام زمینی

بادام زمینی حاوی اسید فولیک و پروتئین است. این ماده غذایی به واسطه محتوای اسیدهای چرب امگا-6 و فیبر خود برای قلب مفید است.

شما می‌توانید بادام‌زمینی خام یا کره بادام‌زمینی را مصرف کنید.

30 گرم کره بادام‌زمینی می‌تواند حاوی 10 گرم پروتئین باشد و میزان سالم از کالری، آهن و کلسیم را در اختیار بدن قرار دهد. از این رو، گزینه‌ای عالی برای افزودن به وعده غذایی صبحانه است.

گردو

گردو از جمله بهترین مغزهای خوراکی برای تقویت سلامت قلب است زیرا منبع خوبی برای اسیدهای چرب امگا-3 محسوب می شود. چربی های چند غیراشباع موجود در گردو نیز به بهبود سلامت قلبی عروقی کمک می کنند. همچنین، این ماده غذای حاوی ویتامین، پروتئین و فیبر است.

به‌طور کلی، گردو می‌تواند به کاهش وزن کمک کند زیرا ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی این ماده غذایی به کاهش احساس گرسنگی کمک می‌کند. همچنین، فیبر محلول و مواد مغذی موجود در گردو به بهبود یبوست کمک می‌کنند.

فندق

فندق از تراکم بالای ویتامین E سود می‌برد. این ماده غذایی حاوی فیبر، کلسیم، منیزیم، آهن و روی است. همچنین، فندق حاوی پروتئین‌های گیاهی مانند آرژینین است که به بهبود شرایط عملکردهای سیستم ایمنی و آنزیمی کمک می‌کنند.

فندق انرژی، فیبر، و مواد معدنی مورد نیاز برای پیشگیری از مشکلات استخوانی، آسیب دیدگی‌ها و خطرات شکستگی را ارائه می‌کند.

مغز کاج

مغز کاج سرشار از ویتامین B است که به اصلاح عملکرد عصبی‌عضلانی کمک می‌کند. این ماده غذایی حاوی ویتامین E و آنتی‌اکسیدان‌های دیگر نیز است. مغز کاج گزینه‌ای خوب برای غلبه بر استرس و مبارزه با بیماری‌هایی است که به‌طور طبیعی و در نتیجه افزایش سن رخ می‌دهند.

دانه‌های کدوتنبل

دانه‌های کدوتنبل برای سلامت انسان بسیار مفید هستند. به‌طور ویژه، آنها سرشار از ویژگی‌های بهبود دهنده شرایط قلبی عروقی هستد. افزون بر این، دانه‌های کدوتنبل از خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهاب سود می‌برند.

دانه‌های کدوتنبل به تنظیم سطوح قند خون و عملکرد اندام‌هایی مانند پانکراس کمک می‌کنند، از این رو مصرف آنها برای افراد مبتلا به دیابت توصیه شده است.

دانه‌های کدوتنبل برای افرادی که از افسردگی رنج می‌برند نیز مفید بوده زیرا حاوی ال‌تریپتوفان هستند.

این مغزهای خوراکی منابع خوبی برای کسب انرژی هستند. همچنین، آنها برای کاهش‌ وزن مفید هستند. البته به‌ خاطر داشته باشید که کاهش وزن به چیزی فراتر از رژیم غذایی بستگی دارد. انجام ورزش و نوشیدن آب فراوان در طول روز از دیگر مواردی هستند که باید مورد توجه قرار بگیرند.

منبع: عصرایران

انتهای پیام/4028/

انتهای پیام/

ارسال نظر