صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۰ - ۰۱ مهر ۱۳۹۷
معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه‌قضاییه:

عمر زندگی مشترک بیشتر متقاضیان طلاق توافقی یک سال است

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه‌قضاییه گفت: زوجین خواستار طلاق توافقی عمدتا کم‌سن و با ازدواج با عمر یک تا سه سال هستند.
کد خبر : 312889

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از معاونت پیشگیری از جرم قوه قضاییه، محمدباقر الفت در نشستی با اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه امروزه در دادگاه‌ها با درخواست طلاق­ توافقی مواجه­ هستیم و درحال حاضر عمر ازدواج زوجین متقاضیان این نوع طلاق، زیر یک­سال است.

وی یکی از پیشنهادات رهبر انقلاب را متمرکز شدن در کاهش از این نوع طلاق‌ها و دعاوی خانواده دانست و ادامه داد: با بررسی طلاق توافقی در سنین پایین، متوجه می‌شویم که این کار باعث بوجود آمدن مشکلات عاطفی در افراد می‌شود که در پی آن موجبات فساد اخلاقی نیز فراهم خواهد شد.

الفت با اشاره به وجود مشکلات فرهنگی بین فرزندان و والدین، اظهار کرد: در حال حاضر فرزندان آن‌گونه که باید از والدین تبعیت نمی‌کنند و دروس زندگی را از خانواده نمی‌پذیرند لذا این افراد وقتی که ازدواج می‌کنند به‌دلیل ندانستن نوع رفتار کردن با طرف مقابل دچار مشکلات عاطفی خواهند شد.

معاون اجتماعی قوه‌ قضاییه با بیان اینکه کمبود مهارت‌های زندگی­ مشترک عمده علت طلاق توافقی در زوجین جوان است، افزود: بهره‌گیری از آموزش‌های پیش از ازدواج به‌منظور کسب مهارت زندگی مشترک ضروری است.

وی ادامه داد: از آنجا که الزام قانونی به‌ حضور درکلاس‌های هشت ساعته برای بهره‌گیری از آموزش‌های قبل ازدواج وجود ندارد، معمولا برخی زوجین از حضور در دوره‌های آموزشی امتناع می‌کنند.

الفت با پیشنهاد تصویب پیش‌نویس طرح الزامی شدن آموزش قبل از ازدواج در مجلس، خطاب به اعضای کمیسیون فرهنگی گفت: الزامی­ شدن آموزش مهارت‌های زندگی قبل از ازدواج در قالب طرحی در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه‌ قضاییه در یک ماده واحده تنظیم و تهیه شده است به این‌صورت که یک سال پس از ابلاغ این قانون، ثبت نکاح دائم در دفاتر ازدواج منوط به ارائه گواهی گذراندن دوره‌های آموزش پیش از ازدواج است بنا بر این دفاتر ثبت ازدواج موظف هستند تا از ثبت ازدواج کسانی‌ که این گواهی را نداشته باشند خودداری کنند.

انتهای پیام/4044/

انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
علی
12:44 - 1397/07/02
متاسفانه امروزه طلاق دروازه ورود به مشکلات و معظلات اجتماعی شده
علی
12:42 - 1397/07/02
سلام
متاسفانه همینطوره و دلیلش عدم دخالت خانواده ها در روابط فرزندان آنهاست