صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۴۸ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۷
رئیس فدراسیون تنیس در گفتگو با آنا:

موظف به رعایت قانون منع به‌کارگیری بازنشسته‌ها هستیم/ اعزام‌های ورزشی نیازمند حمایت دولت است

رئیس فدراسیون تنیس گفت: من بازنشسته نیستم اما اگر مشمول قانون منع حضور بازنشسته‌ها می‌شدم، از این قانون تمکین می‌کردم.
کد خبر : 311592

مجید شایسته در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا درباره اینکه افزایش قیمت ارز چه تأثیر منفی در اعزام ورزشکاران تنیس به بازی‌های بین‌المللی داشته است، گفت: ورزش همانند دیگر پدیده‌های اجتماعی، تابع شرایط اقتصادی کشور است. هر روز بیش از قبل، نزدیک بازی‌های المپیک 2020 می‌شویم و نه‌تنها تنیسورها که تمامی ورزشکاران ما برای کسب سهمیه این رقابت‌ها باید در بازی‌های انتخابی به مصاف حریفان جهانی بروند.


وی افزود: ضمن اینکه تنیسورها برای حضور در رنکینگ جهانی باید در رقابت‌های گوناگون بین‌المللی شرکت کنند. ما پیش از بازی‌های آسیایی جاکارتا با مساعدت مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان، اعزام‌های خوبی داشتیم که باعث شد تنیسورها بتوانند در جاکارتا نمایش قابلِ‌قبولی را در مقایسه با گذشته ارائه دهند، اما با بالا رفتن قیمت ارز، عرصه برای اعزام مالی‌پوشان تنیس تنگ شده و باید با حمایت هیأت دولت و شخص رئیس‌جمهور، مشکلات ارزی برای تمامی فدراسیون‌ها حل شود. اثرگذاری ورزش را در بازی‌های آسیایی دیدیم، وقتی 62 مدال از سوی ورزشکاران ایران به دست آمد، رهبر انقلاب نیز پیام تبریک دادند و 80 میلیون ایرانی غرق نشاط و شادابی شدند. پس لازم است تا حمایت‌ها از ورزش ادامه یابد و راهکارهای متنوعی به فدراسیون‌ها داده شود، تا آنها مشکلی برای حمایت از ورزشکاران خود جهت اعزام به تورنمنت‌های بین‌المللی نداشته باشند.


رئیس فدراسیون تنیس خاطرنشان کرد: امیدوارم که تعامل بسیار خوبی با تمامی ارگان‌های مربوط به اعزام ورزشکاران فدراسیون‌های مختلف صورت بگیرد. به‌عنوان مثال سازمان‌ هواپیمایی کشوری می‌تواند با مساعدتی که انجام می‌دهد اعزام‌ها را با هزینه کمتری انجام بدهد. البته این سازمان‌ نیز نباید متضرر شود ولی ورزش‌های تیمی که در آن نفرات اعزامی بسیار زیاد هستند، نیاز به این دارند که برای اعزام حمایت شوند. شاید تنیس یا بدمینتون با چند ورزشکار به رقابت‌های مختلف اعزام شوند ولی تیم‌های دیگر ورزشکاران بیشتری دارند و در این میان حامیان مالی نیز اگر بخواهند از ورزشکاران حمایت کنند، نیاز به توجه بیشتری دارند. حضور در مسابقه‌های مختلف جهت کسب سهمیه المپیک باید با دغدغه کمتری همراه شود تا ورزشکاران مختلف بتوانند حضور پرشورتری در المپیک توکیو داشته باشند.


وی در مورد اینکه نام او در میان رؤسای بازنشسته فدراسیون‌های ورزشی قرار گرفته است، گفت: من بازنشسته نیستم. آن دسته از دوستانی که اسم مرا در فهرست بازنشسته‌ها قرار داده‌اند، به مو و ریش سپید بنده نگاه کرده‌اند. چندین سال تا بازنشستگی فاصله دارم ولی اگر جزء افراد بازنشسته بودم، مسلماً از سمت خود کنار می‌رفتم چرا که قانون رفتن بازنشسته‌ها از ارگان‌های دولتی را مجلس شورای اسلامی تصویب کرده و مورد تأیید شورای نگهبان قرار گرفته است. بدون تردید پس از ابلاغ چنین حکمی ما موظف هستیم از قانون تبعیت کنیم.


شایسته خاطرنشان کرد: البته باید پیشکسوتانی که در ورزش بازنشسته می‌شوند در کمیته‌های پیشکسوتان فدراسیون‌ها مشغول به کار شوند تا از تجربه‌‌های آنها در عرصه‌های بین‌المللی استفاده شود. برخی از این پیشکسوتان تجارب گران‌بهایی دارند که می‌توانند آنها را در اختیار ورزشکاران جوان رشته‌های مختص به خود قرار دهند و عامل پیشرفت ورزش کشور شوند. لازم به ذکر است شخص مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان همواره بر رعایت قانون تأکید داشته و باید تمامی رؤسای فدراسیون‌های ورزشی با تمکین از قانون، از سمت خود کنار روند.


انتهای پیام/4048/


انتهای پیام/

ارسال نظر