صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۲ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۷

خبر خوش برای کسانی که از آلزایمر می‌ترسند

بیماری آلزایمر در آینده نه چندان دور با استفاده از راهکار‌های پیشگیرانه قابل پیش‌بینی و کنترل خواهد بود.
کد خبر : 309369

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، کارشناسان اعلام کرده‌اند تا ده سال آینده قادربه پیش‌بینی بیماری آلزایمر و زوال مغز خواهند شد، دستاوردی که با طراحی نوعی الگوریتم ابتلای افراد در آینده به بیماری آلزایمر را شناسایی می‌کند.


پژوهش برروی طراحی الگوریتم پیشگیری از ابتلا به آلزایمر به وسیله دانشمندان دانشگاه کپنهاگ در حال انجام است. این الگوریتم در آینده به دانشمندان اجازه می‌دهد تا با تجویز میزان درست دارو، پیش از تشدید علامت‌های بیماری از بروز آن جلوگیری کنند.


آزمایش خون، جنسیت فرد و سایر معیار‌های تخصصی از ابزار مورد استفاده دانشمندان در سال‌های آینده برای مبارزه با آلزایمر است که به دانشمندان کمک می‌کند خطر ابتلا به این بیماری عصبی را در افراد مشخص کنند.


برای جلوگیری از ابتلا به آلزایمر در کنار پیشرفت علم پزشکی، کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند در رژیم غذایی خود مصرف ماهی، گردو، روغن زیتون و سایر دانه‌های آجیل را درکنار انجام ورزش منظم و روزانه قراردهند، زیرا سبب افزایش جریان خون دربدن آن‌ها می‌شود.


از دیگر راهکار‌های مقابله با بیماری آلزایمر می‌توان خودداری از استعمال دخانیات، کنترل فشار و قند خون، پرهیز از افسردگی، برطرف کردن مشکل افت قدرت شنوایی و انجام تمرین‌های ذهنی را نام برد.


ضعیف شدن حافظه و زوال عقل یکی از بیماری‌های عصبی شایع دردوران میان سالی و سالمندی است، آمار‌ها نشان می‌دهند حدود 850 هزار نفر درمعرض ابتلا به این بیماری قراردارند که این آمار تا سال 2050 به تعداد دو میلیون نفر می‌رسد. در حال حاضر راهکاری برای درمان این بیماری وجود ندارد، اما برخی از دارو‌ها می‌تواند از سرعت پیشرفت بیماری بکاهند.


یکی از دلایل ابتلای افراد به این بیماری تشکیل پروتئین سمی بتا آمیلیوئید درمغز است که سبب از بین رفتن پیوند عصبی بین سلول‌های مغزی و مرگ آن‌ها می‌شود.


کارشناسان دگرگونی‌های ژنی به نام APOE را در ابتلای افراد به بیماری آلزایمر اثرگذار می‌دانند، زیرا بررسی آزمایش خون مبتلایان به آلزایمر در رده‌های سنی مختلف نشان داده است بیشتر مبتلایان دچار جهش دراین ژن بوده‌اند.


محققان امیدوارند با شناسایی راهکار پیشگیری ازابتلا به آلزایمر از بروز اپیدمی آلزایمر درجهان درسال‌های نه چندان دور جلوگیری کنند.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/4028


انتهای پیام/

ارسال نظر