صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۵ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خبر داد؛

برگزیده شدن ۲ هزار نفر در بزرگترین رویداد فرهنگی و هنری دانش‌آموزان کشور

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: برگزیده شدن حدود ۲ هزار منتخب در سی و ششمین جشنواره فرهنگی هنری دانش‌آموزان برگزیده سراسر کشور نشان از میدان تاثیرگذاری حرکت در فضای تعلیم و تربیت دارد.
کد خبر : 302778

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی در مراسم افتتاحیه سی و ششمین جشنواره فرهنگی هنری دانش‌آموزان برگزیده سراسر کشور که امروز در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد، گفت: این جشنواره بزرگترین رویداد فرهنگی و هنری کشور است که مسیر طولانی و پرپیچ و خمی را در طول سال طی کرده و امروز به ایستگاه پایانی رسیده است. شرکت بیش از ۶ میلیون نفر رشته دانش‌آموز در سطح مدرسه، بیش از ۴ هزار و ۶۰۰ اثر رسیده به دبیرخانه کشور و برگزیده شدن حدود ۲ هزار منتخب در پنج حوزه فرهنگی هنری نشان از میدان تاثیرگذاری حرکت در فضای تعلیم و تربیت دارد.


کاظمی ابزار هنر را یکی از بهترین ابزارها و رساترین وسیله و ابزار برای انتقال هر نوع پیامی دانست که برای گوینده و مخاطب جذابیت خاصی دارد.


معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش افزود: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ۶ ساحت تربیتی را برشمردند که یکی از مهم‌ترین ساحت‌ها، ساحت تربیت هنری و زیبایی شناختی است و نشان از اهمیت و جایگاه هنر در فرآیند تعلیم و تربیت دارد.


وی ادامه داد: هنر هم هدف سند تحول و هم ابزاری در خدمت تمام ساحت‌هاست. تربیت دینی، علمی، اقتصادی و اجتماعی با ابزار دینی صورت می‌گیرد، لذا گستره ابزار هنر به هنر محدود نمی‌شود و بهترین مسیر برای تربیت افرادی است که می‌توانند به جامعه خدمت کنند.


کاظمی جشنواره فرهنگی هنری را بهترین عرصه برای کشف استعدادهای هنری دانست که بهترین سرمایه‌های هنری کشور در آینده از بین این دانش‌آموزان است و گفت: امروزه این جشنواره مرکز جوشش و تولید سرمایه‌های هنری کشور در آینده نه چندان دور است و این بالاترین دستاورد جشنواره است.


وی ادامه داد: در کنار وظیفه نظام تعلیم و تربیت حتما باید به تقویت هنری و زیبایی‌شناسی دانش‌آموزان توجه کنیم و در برنامه درس ملی فضایی را برای پرداختن به مساله هنر و نشان دادن استعدادهای دانش‌آموزان مهیا کنیم لذا مسیر جشنواره بهترین مسیر برای شکوفایی این استعدادهاست.


کاظمی افزود: رویکرد مهارت‌های تخصصی که دانش‌آموزان در کنار مهارت‌های ارتباطی در فضایی تعاملی در یک همایش ارزشمند کسب می‌کنند مهم است.


معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: آشنایی شما دانش‌‌آموزان با توانمندی‌های دانش‌آموزان سراسر کشور مهم است زیرا یقینا از شما بهترین چهره‌های فرهنگی هنری آینده کشور را می‌سازد.


این مقام مسئول در آموزش و پرورش افزود: در کنار کشف و ارتقای توانمندی و استعدادهای دانش‌‌آموزان مسیری برای مهارت‌افزایی و مهارت تخصصی فرهنگی هنری مورد نیاز دانش‌آموزان در بخش‌های مختلف فراهم می‌شود. این جشنواره‌ها خودباوری، اعتماد به نفس، عزت‌مندی و توانمندی را ارتقا می‌دهد‌.


معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: این جشنواره داروی شفابخش بسیاری از آسیب‌های اجتماعی است. افزایش تاب‌آوری، کنترل خشم و فقرزدایی با روحیه شاد و نشاط جامعه تقویت می‌شود و شما جلودار حرکت‌های شادی بخش در فضای عمومی جامعه هستید که تربیت شهروند هوشمند، متفکر، خلاق، بصیر و آگاه برون‌داد این جشنواره است.


وی گفت: زمانی هنر و فرهنگ ارزش پیدا می‌کند و ما را بالا می‌برد که روح خدایی و الهی و نگاه خدایی در عمر شما دمیده شده باشد و به قول مقام معظم رهبری هنر و هنرمندی متعهد است که اوج خدمت را به جامعه نشان می‌دهد.


انتهای پیام/4060/4044


انتهای پیام/

ارسال نظر