صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۳:۴۵ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۷

مزایای رژیم غذایی مبتنی بر روزه‌داری برای سلامت اثبات شد

نتایج یک بررسی مفصل در آمریکا نشان می‌دهد پیروی از رژیم غذایی مبتنی بر ۱۶ ساعت غذا نخوردن و ۸هشت ساعت غذاخوردن در طول شبانه روز به لاغری و حفظ سلامتی کمک می‌کند.
کد خبر : 288269

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، متخصصان تغذیه در دهه‌های گذشته الگوها و برنامه‌های متنوعی را برای حفظ تناسب اندام و کاستن از وزن اضافه پیشنهاد کرده‌اند. اما پژوهش جدیدی که در دانشگاه ایلینوی انجام شده نشان می‌دهد مدل رژیمی موسوم به ۱۶ به هشت روشی بسیار موثر برای کاهش وزن است.


در سال‌های گذشته مشهورترین مدل کاهش وزن پیشنهاد شده توسط متخصصان تغذیه مدل رژیمی موسوم به پنج به دو بود. مدل یادشده مبتنی بر پنج روز خوردن عادی غذاهای سالم در هفته و محدودکردن شدید کالری دریافتی بدن برای دو روز باقی مانده هفته بوده است.


اگر چه استفاده از این روش نتایج امیدوارکننده‌ای داشته و در بسیاری از موارد منجر به کاهش وزن و چربی بدن شده است. اما مدل جدیدتری که تاثیرگذار و مفیدتر برای سلامتی تشخیص داده شده و رعایت آن از سوی افراد هم ساده تر به نظر می‌رسد، مدل ۱۶ به هشت است.


در قالب این روش میزان غذای دریافتی افراد محدود به تنها هشت ساعت در روز می‌شود و فرد در ۱۶ ساعت باقی مانده روزه می‌گیرد و از غذاخوردن خودداری می‌کند.


هر چند تحقیقات در زمینه مزایای این روش هنوز در مراحل اولیه است، اما نتایج به دست آمده امیدوارکننده است.


بررسی که بر روی ۲۳ فرد بالغ چاق زیر ۴۵ سال از همین طریق صورت گرفت نشان داد وقتی این افراد تغییر خاصی در رژیم غذایی خود ایجاد نکردند و تنها غذاخوردن خود را بین ساعت ۱۰ صبح تا شش بعداز ظهر محدود کردند، پس از گذشت ۱۲ هفته هم شاهد کاهش وزن قابل توجهی بودند و هم شاخص‌های سلامت بدنی در آنها بهبود یافت.


منبع: مهر


انتهای پیام/

ارسال نظر