صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۶ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۷

زیر پوست هندوانه چه خبر است؟

هندوانه حاوی ویتامین‌ها و ترکیبات معدنی و اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند.
کد خبر : 283746

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، هندوانه حاوی ویتامین‌ها و ترکیبات معدنی و اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آبی بدن نیز کاهش می‌‌یابد، گوشت این میوه قرمز، صورتی، سفید یا زرد رنگ است. بدون شک شما هم قرمزش را بیشتر می‌پسندید. فواید هندوانه برای سلامتی بسیار زیاد است حتما بخوانید تا بگوییم در خواص هندوانه و زیر پوست هندوانه چه خبر است!
هندوانه گزینه‎ای عالی برای فرونشاندن تشنگی و تامین آب مورد نیاز بدن است. با انتخاب هندوانه‎های قرمز از بیشترین میزان مواد مغذی، مانند لیکوپن و فلاونوئیدها بهره خواهید برد.


توجه داشته باشید هرچه هندوانه مدت زمان بیشتری نگهداری شود از ارزش غذایی آن کاسته می‎شود. در ادامه 11 دلیل برای مصرف هرچه بیشتر هندوانه را با شما در میان می‌گذاریم.



1- هندوانه یکی از بهترین منابع برای ماده مغذی لیکوپن است، که در مواد غذایی مانند هندوانه، گوجه‌فرنگی، توت فرنگی و‌گریپ فروت صورتی یافت می‎شود و رنگ قرمز-صورتی را به آنها می‌‎بخشد. مطالعات بسیاری نشان داده‎اند که مصرف لیکوپن با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات و سرطان پستان مرتبط است.



2- هندوانه ممکن است عملکردی فراتر از تحریک جوانه‎های چشایی داشته باشد. مجموعه‎ای از مواد تشکیل دهنده در هندوانه می‎توانند رگ‏های خونی را تحریک کرده و بر همین اساس، ممکن است میل جنسی را افزایش دهند.



3- لیکوپن که در هندوانه یافت می‌شود، با کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی، تصلب شرایین و فشار خون بالا نیز پیوند خورده است.



4- هندوانه حاوی یک ماده مغذی به نام سیترولین است، که طی روند تبدیل به اسید آمینه آرژینین، به پیشگیری از تجمع چربی در سلول‏ها کمک می‎کند. سیترولین خواص دوستدار قلب هندوانه را نیز تقویت می‌کند.



5- طی روند تبدیل به آرژینین، ذخایر اکسیدنیتریک بدن افزایش می‎‏یابند. اکسیدنیتریک به آرامش رگ‎های خونی و افزایش جریان خون کمک می‎کند. هر چه بیشتر توانایی هندوانه در کاهش آنژین، فشار خون بالا و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.



6- هندوانه حاوی ترکیباتی به نام فلاونوئیدهاست. کاروتنوئیدها و تری‌ترپنوئیدها، همگی دارای قابلیت‎های آنتی‎اکسیدانی قوی هستند و از این رو، رادیکال‎های آزاد مضر در بدن را پیش از اینکه پیری و ابتلا به بیماری را تسریع کنند، از بین می‏برند.



7-هندوانه از محتوای بالای گلوتاتیون سود می‎برد که یک ماده مغذی مهم برای سلامت کبد است.



8-هندوانه که در فرونشاندن تشنگی موثر عمل می‎کند، از محتوای بالای بتاکاروتن نیز سود می‏برد که برای بهره‌مندی از پوستی سالم به اندازه ویتامین C تقویت‌کننده سیستم ایمنی ضروری است.



9- توانایی هندوانه در افزایش سطوح آرژینین این امکان را فراهم می‎کند تا آمونیاک و دیگر ترکیبات سمی از بدن حذف شوند.



10- حدود 92 درصد هندوانه از آب تشکیل شده است و از این رو، منبعی عالی برای پیشگیری از کم‎آبی بدن و تامین آب مورد نیاز سلول‏ها محسوب می‌شود.



11- به واسطه محتوای بالای آنتی‎اکسیدان‎ها و مواد مغذی دیگر، هندوانه دارای اثرات ضدالتهابی در بدن است که با در نظر گرفتن بیماری‎های مزمن جدی، مانند ورم مفاصل و سرطان که با التهاب در بدن پیوند خورده‎اند، اهمیت خود را بیش از پیش نشان می‏دهد.


منبع: کیهان


انتهای پیام/

ارسال نظر