صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۵ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷

همه خواص این بد بوی پرخاصیت

محققان دانشگاه ناتینگهام در انگلیس، اثرات سیر روی سلامت بدن را بررسی کردند و به این نتیجه رسیدند که این گیاه ویژگی‌های سلامتی فراوانی دارد.
کد خبر : 276541

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، محققان معتقدند ترکیبات متعددی که در سیر وجود دارد، مانند سولفوریک، آن را تاثیرگذار کرده است. این ترکیبات هنگام خرد شدن و یا قرار گرفتن در سرکه، آزاد می‌شوند و هنوز کاملا مشخص نیست که جویدن سیر خام مفیدتر است یا یک ورقه نان سیر پخته شده.


سیر گیاهی از خانواده پیازیان، از جمله پیاز، تره فرنگی و پیازچه است که سولفات خاک را جذب می‌کند و طعم و بوی خاص آن، ناشی از همین ترکیب است. آن اثر فوق العاده‌ای در پایین آوردن فشار خون دارد و حاوی ترکیباتی با ویژگی‌های ضدسرطان است. در ضمن این گیاه در برخی از آزمایش‌ها نشان داده است می‌تواند قند خون را نیز پایین بیاورد، که البته در این مورد به تحقیقات بیشتری نیاز هست. همچنین سیر می‌تواند ارتباط بین سلول‌ها را بهبود بخشد و بدین ترتیب از بدن در برابر بسیاری از بیماری‌ها محافظت کند.


از زمان‌های گذشته از سیر برای درمان بیماری‌های قلبی، سوء هاضمه و تقویت قوای جنسی استفاده می‌شده و همچنین برای درمان نیش حشرات و یا گازگرفتگی حیوانات به منظور پیشگیری از عفونت کاربرد داشته است. در ضمن تحقیقات روسی سال 1955 نیز نشان داد که سیر می‌تواند بدن را از وجود فلزات سنگین، پاک کند؛ بنابراین بهتر است این ماده خوراکی را به فهرست غذایی‌تان اضافه کنید.


منبع: میزان


انتهای پیام/

ارسال نظر