همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و قرارگاه منطقهای غرب نزاجا
به گزارش خبرنگار آنا، تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه به ریاست دکتر محمدرضا حبیبی و مراکز آموزشی و فرهنگی سما این دانشگاه و قرارگاه منطقه ای غرب نزاجا به فرماندهی امیرفرهاد آریانفر در محل فرماندهی قرارگاه غرب کشور منعقد شد.
در این مراسم، امیر آریانفر فرمانده قرارگاه منطقهای غرب ارتش، اظهار کرد: ان شاءالله بستری فراهم شود تا از منابع و تحقیقات علمی دانشگاه آزاد در استان کرمانشاه بهره برداری لازم شده و به اهداف ترسیمی در راستای علم و تحقیقات دست یابیم.
وی با اشاره به ترسیم چشم انداز توسط امیر حیدری فرمانده نزاجا که به تأییدفرمانده معظم کل قوا نیز رسیده است، افزود: در راستای دستیابی به این اهداف و چشم انداز، تمایل به استفاده از ظرفیت های علمی و فنی دانشگاه آزاد اسلامی داریم.
آریانفر ابراز امیدواری کرد با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی، بستری فراهم شود تا فارغ التحصیلان و نخبههای دانشگاهی که علاقه مند به همکاری با ارتش هستند، به عنوان همرزم به ما پیوسته و بستری فراهم شود تا این افراد به ویژه در حوزههای پهپاد(ربات پرنده،کوادکوپتر)، ترینر آموزشی،هواپیماهای بدون سرنشین و... همکاری کنند.
فرمانده قرارگاه غرب ارتش افزود: ارتش جمهوری اسلامی ایران ظرفیتها و چهره های علمی بزرگی را درحوزه های مختلف پرورش داده و تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه هم با تشکر از امیر آریانفر گفت: این تفاهم نامه، بارقه امیدی برای تولید اعتماد به نفس درمیان مخاطبا دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه نسل جوان است و امیدواریم منجر به نتایج پربار شود.
وی با اشاره به مسائل روز گفت: در کشور ما رویه کارمند محوری حکم فرما بوده و نزدیک ۸۵ درصد بودجه دولت صرف حقوق و دستمزد و هزینه های جاری می شود، پس با توجه به بودجه غیر دولتی و مردمی دانشگاه آزاد و بروکراسی نرم تر آن با سیاست تعامل دو سویه با دستگاه ها و نهادهای استان، می توانیم در همه مباحث علمی و اجرایی کمک حال جامعه و حتی دولت باشیم.
حبیبی با بیان اینکه دانشگاه آزاد بستر لازم را برای ارتقای سطح علمی و تولید ثروت را دارد، گفت: ما باید از تمام ظرفیت بومی استان منجمله 340 کیلومتر مرز مشترک با عراق استفاده کنیم.
وی با اشاره به گرایش به سمت علوم بین رشتهای، تاکید کرد: ارتش میتواند در راستای تقویت امور اجرایی خود در مباحث دکل های مخابراتی، پهپاد و... از پتانسیل های علمی موجود در دانشگاه آزاداسلامی استفاده کند.
حبیبی بیان کرد: از آنجایی که منابع فسیلی در حال کاهش است ،ما باید به فکرنسل های آینده کشور باشیم،پس نیاز به جایگزینی انرژی های دیگر از جمله انرژی خورشیدی و بهره گیری ازمنابع ارضی غنی کشاورزی و ظرفیت بالای گردشگری بوده که با برنامه ریزی مناسب می توانیم به این مهم دست یابیم.
انتهای پیام/