صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۵۵ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۶

فکر کردن به فست فودها می تواند سبب تحریکات مغزی شود

مصرف مداوم فست فودها منجر به کاهش خلق و خوی افراد می شود.
کد خبر : 265750

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، مصرف مداوم فست فودها منجر به کاهش خلق و خوی شده و شما را در معرض ابتلا به استرس های شدید و افسردگی قرار می دهد. با این حال شما ممکن است بعد از مصرف این نوع غذاهای آماده، شاهد تاثیرات عجیب و غریب آنها روی سلامت مغزتان باشید:


شما بیشتر افسرده می شوید: مطالعات محققان اسپانیایی ثابت کرده که مصرف کنندگان فست فود ۵۱ درصد بیشتر از سایرین در معرض خطر ابتلا به افسردگی هستند.البته تحقیقات بیشتری مورد نیاز است تا ثابت شود فست فودها منجر به افسردگی می شوند و یا این که افراد افسرده بیشتر راغب به مصرف این نوع غذاها هستند!


شما سریع تر غذا می خورید: رستوران های فست فود طوری طراحی شده اند که شما را تشویق به غذاخوردن سریع تر می کنند در نتیجه کالری بیشتری از مصرف این غذاها دریافت خواهید کرد. در حقیقت مصرف غذا در رستوران های سالم، باعث کند خوری و دریافت حداقل ۲۰۰ کالری کمتر از رستوران های فست فود می شود.


مغز شما قند بیشتری می خواهد: تمام فست فودها سرشار از قند هستند و مصرف هرچه بیشتر آنها باعث می شود شما طلب قند بیشتری کنید. این در حالی است که خطر ابتلا به بیماری های قلبی، دیابت و چاقی در مصرف کنندگان قند بیشتر است. تحقیقات همچنین ثابت کرده اند که مصرف قند اعتیادآور است.


شما دچار اضطراب می شوید: علاوه بر افسردگی، خطر ابتلا به اضطراب با مصرف غذاهای فوری بیشتر می شود. کربوهیدرات های تصفیه شده در این غذاها باعث افزایش سریع قند خون شده و به همان سرعت افت قند خون را به همراه دارند. این وضعیت منجر به حملات هراس، بی خوابی و سایر علائم اضطراب می شود. علاوه بر این، نبود اسیدهای چرب امگا ۳ در این غذاها باعث می شود شما بیشتر در معرض اضطراب قرار بگیرید.


بیش فعال می شوید: رنگهای مصنوعی موجود در فست فودها از جمله بنزوات سدیم، شما را در معرض خطر بیش فعالی قرار می دهد.


خطر ابتلا به زوال عقل در شما بیشتر می شود: مصرف غذاهای چرب و فست فودها منجر به افزایش تولید انسولین در پانکراس می شود و شانس ابتلا به دیابت نوع ۲ را در شما بالا می برد. اگر شما دچار مقاومت به انسولین شوید، توانایی ذخیره اطلاعات در مغزتان نیز کاهش یافته و خطر ابتلا به زوال عقل در شما بیشتر می شود.


قابلیت یادگیری در شما کاهش می یابد: ضعف حافظه در کسانی که به مقدار زیاد فست فود مصرف می کنند، مشهود است.


انتهای پیام/

ارسال نظر