صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

۸ توصیه تغذیه‌ای مهم برای زنان جوان

زنان جوان به منظورسوخت رسانی و تامین انرژی لازم برای انجام فعالیتهای فکری و جسمانی خود به یک رژیم تغذیه ای مناسب و منطبق با شرایط بدنی و سیکل ماهیانه خود نیازمندند.
کد خبر : 259171

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، شیوه زندگی امروزی، مشغولیت های کاری و فعالیت گسترده زنان در عرصه اجتماعی، باعث شده که توجه به مسائلی از قبیل تغذیه، بهداشت و فعالیتهای ورزشی کاهش یافته و یا بطورکلی نادیده گرفته شود. درصورتی که داشتن یک الگوی تغذیه ای مناسب و منطبق بر شرایط بدنی لازمه یک زندگی سالم و ایده ال است. چراکه تغذیه ناسالم و غیرمغذی می تواند زمینه ساز بسیاری از بیماری های روحی روانی و فیزیکی افراد شود. بعلاوه، تغییرات هورمونی در خانمها می تواند سبب بروز مشکلاتی مانند شدت عوارض قاعدگی و ایجاد فیبروم های تخمدان و رحم شود که داشتن یک رژیم غذایی مناسب می تواند نقش موثری در بهبود آنها ایفا کند. بنابراین پیروی از یک رژیم غذایی سالم و انجام فعالیت های ورزشی روزانه در پیشگیری بسیاری از بیماری های زنان از اهمیت بسیاری برخوردار است. برای داشتن چنین رژیمی نکات تغذیه ای زیر را رعایت کنید:


تنوع مواد غذایی خود را زیاد کنید. فیبر زیادی بخورید. خوراکی هایی که فیبر فراوان دارند عبارتند از: حبوبات، غلات کامل، انواع میوه و سبزیجات.
پروتئین های حیوانی مانند گوشت قرمز لخم و کم چربی، گوشت مرغ، بوقلمون، ماهی و تخم مرغ و پروتئین های گیاهی مانند سویا، نخود، لوبیا، نخودفرنگی، لوبیا سبز، کره بادام زمینی، انواع آجیل و تخمه را در برنامه غذایی خود بگنجانید.


انواع میوه، غلات کامل و لبنیات کم چرب را به عنوان میان وعده در برنامه غذایی خود قرار دهید. از چربی های مفید مانند انواع تخمه و آجیل و روغنهای گیاهی مانند روغن زیتون و کانولا در رژیم غذایی خود استفاده کنید.


به منظور تامین انرژی و سلامت کافی بدن، مصرف خوراکی ها و غذاهای غنی از آهن را در برنامه غذایی خود قرار دهید. منابع غذایی حاوی آهن عبارتند از: گوشت قرمز، گوشت مرغ، بوقلمون، ماهی، انواع کلم، اسفناج، نخود، لوبیا، عدس و نان ها و غلات غنی شده.
مصرف کالری های اضافی و غیر لازم را محدود کنید. کالری های غیر ضروری مانند انواع هله هوله، شیرینیجات و انواع کیک و بیسکوییت، چیزی به جز اضافه وزن برای شما به ارمغان نخواهد آورد.


با قطع مصرف نمک، کافئین و شکر به کاهش علائم پیش از قاعدگی خود کمک کنید.


نوشیدنی های بدون کالری مانند شیر کم چرب یا بدون چربی، چای و قهوه بدون شکر و برخی آب میوه های طبیعی بدون کالری مانند آب کرفس مصرف کنید.


نکته دیگر اینکه زنان جوان باید حداقل روزی سی دقیقه فعالیت فیزیکی و تمرینات ورزشی متعادل و مناسب با توانایی بدنی خود مانند پیاده روی، دوچرخه سواری و یا رقص و تمینات ایروبیک داشته باشند. علاوه براین باید حداقل دو روز در هفته تمرینات مقاومتی و کششی مانند وزنه برداری و استفاده از کش، انجام دهند. انجام این حرکات ورزشی به تقویت ماهیچه و استخوانهای بدن، استحکام آنها و عضله سازی کمک خواهد کرد. البته به منظور پیشگیری از آسیب اعضای بدن و مفاصل، بهتر آنست که انجام اینگونه تمرینات مقاومتی تحت نظر مربی های ورزشی مجرب و طبق یک برنامه خاص انجام گیرد.


منبع: سلامت آنلاین


انتهای پیام/

ارسال نظر