صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۲۴ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۶
رئیس مرکز تحقیقات سرطان جهاد دانشگاهی تشریح کرد؛

تأثیر استرس و مصرف فست‌فود در بروز سرطان

رئیس مرکز تحقیقات سرطان جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه استرس و مصرف فست‌فود در بروز سرطان نقش دارد، گفت: هزینه درمان سرطان با اجرای طرح تحول نسبت به گذشته کاهش یافته است.
کد خبر : 256985

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، کیوان مجیدزاده در حاشیه همایش یک روزه سرطان سینه و باروری اظهار کرد: سرطان سینه در ایران و جهان یکی از سرطان‌های شایع در میان زنان بوده و شایع‌ترین علت مرگ آنها به دلیل سرطان است.


وی با اشاره به اینکه هزینه درمان سرطان با اجرای طرح تحول به ویژه در مراکز دولتی نسبت به گذشته بسیار کم شده، گفت: مراکز خصوصی در صورتی که براساس تعرفه عمل کنند، درمان سرطان سینه 5 تا 6 میلیون تومان هزینه دارد.


رئیس مرکز تحقیقات سرطان جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه نرخ و شیوع سرطان در همه نقاط رو به افزایش است، گفت: صنعتی شدن جوامع، چاقی، عدم تحرک و استرس نقش بسیاری در این بیماری دارد همچنین مصرف غذاهای صنعتی و فست‌فود مستقیم و غیرمستقیم سبب افزایش انواع سرطان‌ها می‌شود.


وی افزایش امید به زندگی، افزایش نرخ تشخیص و صنعتی شدن جوامع را از دلایل افزایش سرطان برشمرد و گفت: اگرچه نرخ بروز سرطان در حال افزایش بوده، ولی درمان‌های این بیماری رو به گسترش است و خوشبختانه در حال حاضر طول عمر بیماران مبتلا به صورت جدی در حال بیشتر شدن بوده و دیگر سرطان همچون گذشته خطرناک تلقی نمی‌شود.


مجیدزاده خاطرنشان کرد: اما با این وجود، تشخیص به موقع و خودآگاهی مردم در پیشگیری و درمان به موقع این بیماری بسیار حائز اهمیت است.


انتهای پیام/

ارسال نظر