صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۹ - ۲۴ دی ۱۳۹۶
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌و‌پرورش:

تمرکز زدایی وتقویت نیروی انسانی لازمه تحقق سند تحول است

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌و‌پرورش گفت:چابک سازی سازمانی،تمرکز زدایی ،تقویت نیروی انسانی و ارتقای ظرفیت‌های موجود، لازمه تحقق سند تحول است.
کد خبر : 251194

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علیرضا کاظمی در حاشیه بازدیداز نمایشگاه رستاخیز در مشهد، توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز، قرآن و عترت را از اولویت‌های کاری خود برشمرد وافزود: با هدف ایجاد روحیه نشاط و شادابی بیش از پیش در فضای مدرسه، اتاق فکرهایی را در حوزه ستادی راه اندازی کرده‌ایم، بنابراین راه عبور از چالش‌ها ارائه راهکارهای نوین است و باید روی مدیریت تربیتی و تغییر مدل‌های آن متمرکز شویم.


وی روح حاکم بر سند تحول بنیادین، تربیتی دانست و تصریح کرد: قرآن و نماز هر دو محور تربیت هستند، و بر اساس آموزه‌های اسلامی و قرآنی معتقدیم نماز بازدارنده از بدی‌هاست، بنابراین برای برگزاری فریضه نماز و همچنین امر به معروف و نهی از منکر باید سعی و تلاش کنیم.


کاظمی مسئولیت اصلی هرگونه تغییر طبق سند تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت را بر عهده معاونت پرورشی و فرهنگی خواند و خاطرنشان کرد: برای تحقق اهداف سند، اجرای طرح چابک سازی سازمانی، کاهش حجم برنامه‌های تمرکزگرا، تقویت نیروی انسانی و ارتقای ظرفیت‌های موجود از جمله مواردی است که انجام آن ضروری است.


وی یکی از ساحت‌های سند تحول بنیادین را ساحت تربیت هنری دانست و اظهار کرد: آموزش‌وپرورش هنر را ابزاری برای نهادینه کردن ارزش‌های انسانی می‌داند، پس باید شرایط خلق زیبایی و لذت بردن از آن را به دانش‌آموزان بیاموزیم.


معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌و‌پرورش با اشاره به تعلق ۶۲ اثر از آثار به نمایش درآمده در نمایشگاه به معلمان، گفت: هنر و زیبایی شناسی است که در ساحت تربیت نقش پررنگی دارد و باید معلمان به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند.


وی ادامه داد: هنر بهترین ابزار برای نهادینه کردن ارزش‌های انسانی و ابزاری مناسب برای تحقق ساحت‌های موجود در سند تحول است.


معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌و‌پرورش گفت: تبدیل آموزش‌و‌پرورش به عنوان اولویت و دغدغه اصلی جامعه ضروری است، پارلمان معلمان باید زمینه مشارکت جویی و ارتباط مستقیم معلمان و مسئولان را فراهم آورد و مسائل مغفول مانده را یادآوری کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر