صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۰ - ۱۸ مهر ۱۳۹۶
وزیر آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران:

دانش آموزان با 500 مهارت آشنا می‌شوند

وزیر آموزش و پرورش از آموزش 500 مهارت به دانش آموزان در قالب اجرای طرح «ایران مهارت» خبر داد.
کد خبر : 220117

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سید محمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش در حاشیه مراسم رونمایی از طرح و کتاب ایران مهارت که در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، گفت: امروزه آموزش حدود 500 نوع مهارت را با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای در دستور کار داریم و دانش آموزان بنا به علاقه، امکانات و مقتضیات منطقه‌ای و شرایطی که منطقه دارد می‌توانند این 500 مهارت را انتخاب کنند.


وی افزود: در قالب این طرح دانش آموزان ما برخی حرف و فنون را تمرین کرده و مهارت‌هایی را می‌آموزند البته زمان مهارت آموزی کوتاه و مختصر است اما می‌تواند در توسعه کارآفرینی و ایجاد انگیزه موثر باشد.


بطحایی با توجه به طرح «کاد» که در گذشته اجرا می‌شد، گفت: تجربیات خوبی از طرح‌های مشابه داشتیم اما برخی از آنها متوقف شد. این طرح، طرح کاد نیست. در طرح کاد دانش آموزان هفته‌ای یکبار به کارگاه‌ها مراجعه می‌کرد و مهارت‌ها و ظرافت‌های شغلی را می‌آموخت اما در این طرح دبیرستانی‌ها در 20 جلسه 1.5ساعته با مهارت‌های پایه آشنا می‌شوند و اهداف آن با طرح کاد متفاوت است.
وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: امیدواریم تعداد زیادی از دانش آموزان تحت پوشش طرح «ایران مهارت» قرار بگیرند.


بطحایی در باره نحوه آموزش این مهارت‌ها، تصریح کرد: تلاش می‌کنیم آموزش‌ها در داخل مدرسه صورت گیرد، اما در برخی رشته‌ها که تجهیزات قابل انتقال نیست، دانش آموزان باید به مراکز فنی بروند. 500نوع مهارت متناسب با شرایط هر مدرسه و منطقه در نظر گرفته شده که از جمله آنها می‌توان به کار روی چوب، صنعت جواهرسازی، کار روی طلا، سفالگری و... اشاره کرد.
وی افزود: بخشی از اعتبارات از سوی ما، بخشی از سوی سازمان فنی و حرفه‌ای تامین می‌شود و برای بخشی دیگر نیز روی کمک و مشارکت اولیا حساب می‌کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر