صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۶ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۶

لزوم نگاه جدی ورزشکاران به تغذیه‌ اصولی در ماه رمضان

مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه همدان، بر ضرورت نگاه جدی ورزشکاران به توصیه‌های تغذیه ای در ماه رمضان تاکید کرد.
کد خبر : 183175

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان، دکتر محمد کاظم‌زاده با اشاره به دغدغه ورزشکاران در خصوص تغذیه در ماه رمضان، گفت: توصیه می‌شود ورزشکاران زمان آغاز تمرین و مسابقه‌های ورزشی را حداقل دو یا سه ساعت بعد از افطار موکول کنند.


وی افزود: آغاز تمرین و یا مسابقه‌ها در کمتر از رعایت زمان یاد شده باعث کاهش توان فیزیکی و ایجاد ناراحتی‌های گوارشی مختلف می‌شود.


کاظم زاده کم آبی و تشنگی را از مشکلات ورزشکاران بیان کرد و گفت: ورزشکاران باید فاصله افطار تا سحر از آب، آبمیوه و مایعات مناسب به مقدار کافی استفاده کنند.


وی اظهار کرد: استفاده از میوه‌ها نیز می‌تواند تا حدودی آب مورد نیاز بدن را تامین کند، به این منظور توصیه می‌شود از انجام تمرین‌های ورزشی شدید در فاصله سحر تا افطار و بلا فاصله بعد از افطار پرهیز کنند.


مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان به محدودیت استفاده از نمک زیاد، غذاهای سرخ شده، شیرینی‌ها با شکر زیاد در تغذیه ورزشکاران اشاره کرد و افزود: ورزشکاران باید از مصرف این نوع مواد غذایی به شدت پرهیز و میوه‌های خشک شده، مغزها، دانه‌ها، خرما و کشمش را جایگزین کنند.


وی با تاکید بر مصرف 4 گروه اصلی نان، غلات، میوه و سبزی، گوشت و لبنیات در وعده‌های سحر افطار و شام، تصریح کرد: غذاهای پر پروتئین باعث از دست دادن آب بیشتری در هنگام روزه‌داری می‌شود و باید پروتئین‌ها به اندازه نیاز مصرف شود.


کاظم‌زاده افزود: استفاده از نان‌های سبوس‌دار و کامل، برنج، عدس یا لوبیا پلو در وعده سحری در جلوگیری از کاهش گرسنگی و افت قند خون موثر است.



انتهای پیام/

ارسال نظر