صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۵ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶

برنامه ایران برای کاهش ۴درصدی انتشار گازهای گلخانه‌ای

معاون وزیر نیرو گفت: ایران متعهد شده تا به صورت داوطلبانه تا سال 2030 انتشار گازهای گلخانه ای را به میزان 4 درصد کاهش دهد.
کد خبر : 175351

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنا، محمد صادق زاده در اولین اجلاس تجاری انرژی پایدار ایران و اتحادیه اروپا عنوان کرد: تغییرات اقلیمی ناشی از آلودگی های زیست محیطی اثرات نامطلوبی برای محیط زیست انسانی داشته که کشور ما نیز همچون سایر کشورها از این آسیب بی نصیب نمانده، به همین خاطر ایران اهمیت مضاعفی برای جلوگیری از تخریب محیط زیست قایل است.


وی در ادامه افزود: در زمینه مقابله با تخریب محیط زیست اتحادیه اروپا پیش قدم بوده و ایران هم پس از درک اهمیت موضوع به این اقدام انسانی پرداخته تا جایی که در نشست پاریس کاهش ۴ تا۱۲ درصد آلودگی گازی را پذیرفت و خوشبختانه تاکنون اقدامات خوبی در بخش سوخت نیروگاه ها به پاک ترین سوخت یعنی گاز مایع صورت داده است.


صادق زاده از رشد ۷ درصدی انرژی های تجدید پذیر در سال گذشته خبر داد و گفت: این رشد فقط در زمینه انرژی های تجدیدپذیر بوده و نیروگاه های آبی را شامل نمی شود و امیدواریم تا پایان امسال حجم نیروگاه های تجدیدپذیر را به هزار مگاوات افزایش دهیم.


معاون وزیر نیرو خاطرنشان کرد: برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و جلوگیری از افزایش دما زمین تمام جوامع باید به این توافقنامه ملحق شوند تا همه از مزایا آن بهره مند شویم و باید این نکته را ذکر کرد که عضویت برای کشورهای در معرض خطر بیشتر از سایر کشور ها است.


وی بیان کرد: در راستا اجرای موفق این برنامه ها باید نگاه تجاری کمرنگ شود. فناوری های زیست محیطی بیش از پیش افزایش یابد تا این فناوری ها به اسانی در دسترس همه جوامع قرار گیرد و اگر برخی کشورها تصور کنند که این پیمان دلیلی برای کسب در امد برای سایر کشورها است امکان ملحق شدن انها کاهش می یابد.


وی در پایان خاطرنشان کرد: صندوق اقلیم سبز باید بخش قابل توجهی از منابع خود را خرید مالکیت های زیست محیطی اختصاص دهد تا هم منافع این افراد تامین شود و هم استفاده از این فناوری ها افزایش داشته باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر