صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۶ - ۲۹ دی ۱۳۹۵
معاون مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش:

طرح آزمایشی « کارنامه الکترونیکی دانش‌آموزان» اجرا می‌شود

معاون مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش با بیان اینکه مرحله دوم طرح آموزش 140 هزار از معلمان با هوشمند سازی مدارس از ابتدای بهمن آغاز می‌شود، گفت: طرح کارنامه الکترونیکی به صورت آزمایشی در حال اجراست.
کد خبر : 152048

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا از فارس، فریبرز حمیدی معاون منابع انسانی مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در خصوص «اجرای طرح آشنایی معلمان و مدیران مدارس با هوشمند‌سازی»، اظهار کرد: مرحله اول آموزش هوشمند‌سازی مدارس به معلمان، از دهم شهریور ماه امسال برای 10 هزار نفر اجرا شد.


وی ادامه داد:‌ آگاه‌سازی معلمان نسبت به چارچوب و مفاهیم کلیدی مانند ایجاد درک مشترک و توانمندسازی مدیران و مدارس هوشمند از جمله اهداف این طرح است.


حمیدی یادآور شد: در این مرحله از طرح، 10 هزار معلم با هوشمند‌سازی آشنا شدند؛ ضمن اینکه مرحله دوم این طرح از ابتدای بهمن با آموزش حدود 140 هزار نفر از معلمان آغاز می‌شود.


معاون منابع انسانی رئیس مرکز برنامه ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برگزاری مرحله سوم طرح آموزش معلمان و مدیران با سیستم هوشمند‌سازی مدارس، خاطرنشان کرد: مرحله سوم این طرح برای تمام معلمان اجرا می‌شود که اجرای آن در سال 96 انجام خواهد شد.


وی یادآور شد: در مرحله تکمیلی این طرح، به دنبال این هستیم که فرآیند یاددهی و یادگیری انجام شود و شرایطی فراهم کنیم تا معلمان با فناوری‌های اطلاعات آشنا شوند؛ ضمن اینکه به دنبال این هستیم تا آنها با مفاهیم و نرم‌افزارهای کمک آموزشی، سیستم پرتال مدرسه هوشمند و مدیریت آموزشی آشنا شوند.


حمیدی در پاسخ به این پرسش که «در حال حاضر چقدر این زیرساخت‌ها در اختیار آموزش و پرورش است؟»،‌ گفت:‌ با توجه به طرح تحول بنیادین آموزش و پرورش، همه تلاشمان این است که از ورود دانش‌آموز و آغاز آموزش تا پایان دوره 12 ساله، شرایط لازم را برای آشنایی با فرآیند هوشمندسازی آماده کنیم و در حال حاضر نیز تعداد زیادی از مدارس در این خصوص آماده شده‌اند.


معاون منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش افزود:‌ بحث آموزش معلمان و آشنایی با فناوری‌های نوین در نظر گرفته شده است و با انجام این مرحله پایانی، شاهد خواهیم بود که تمام معلمان با هوشمند‌سازی و تولید محتوای الکترونیکی آشنا می‌شوند.


وی تاکید کرد: تلاش می‌کنیم از نقش معلم از یاد دهنده به تسهیل‌گری، راهنمایی و مشاوره تبدیل شود که این موضوع، باعث ارتقای آموزش و پرورش می‌شود.


حمیدی در پاسخ به این پرسش که «چه زمانی کارنامه دانش‌آموزان و نتایج آنها در سامانه آموزش و پرورش برای والدین قابل رصد خواهد بود؟»، تصریح کرد: زیرساخت‌های این موضوع آماده شده است و مرحله پایلوت این طرح در حال اجراست و تلاش می‌کنیم ارتباط والدین و مدرسه صورت گیرد و آن را اجرا کنیم.


معاون منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «از چه زمانی این طرح به صورت سراسری انجام خواهد شد؟»، افزود: در بخشی از مدارس هوشمند این طرح اجرا می‌شود و والدین دانش‌آموزان از مراحل رشد فرزندان خود آگاه می‌شوند و پیش‌بینی می‌کنیم در سال تحصیلی 95 تعداد دیگری از مدارس را پوشش دهیم و امیدواریم بتوانیم برای سال تحصیلی آینده این طرح را در همه مدارس اجرا کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر