صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۸ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴
معاون بهداشتی وزارت بهداشت:

76 درصد دانش‌آموزان دچار کمبود ویتامین D هستند

معاون بهداشت وزیر بهداشت با بیان اینکه 76 درصد دانش‌آموزان 14 تا 20 سال دچار کمبود ویتامینD هستند، عنوان کرد: این کمبود در مناطق کوهستانی غرب، شمال و شمال‌غرب کشور بیش از سایر نقاط است.
کد خبر : 14208

به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر علی اکبر سیاری در مراسم افتتاح «پایگاه تغذیه سالم» که صبح امروز(چهارشنبه) در یکی از مدارس دخترانه در شهرری برگزار شد، عنوان کرد: به دانش آموزان توصیه می‌شود وقت غذا خوردن، قبل از سیر شدن دست از غذا خوردن بکشند و از سلامت خود که به دو عامل تغذیه و تحرک بستگی دارد، صیانت کنند.


دو ویژگی مهم غذای سالم


معاون بهداشتی وزیر بهداشت، افزود: تغذیه باید از دو ویژگی برخوردار باشد. در درجه اول تغذیه باید ایمن باشد بدین معنا که غذا باید عاری از میکروب، قارچ، انگل و مواد شیمیایی باشد. سالم بودن نیز یکی دیگر از ویژگی‌های غذاست که در این خصوص مصرف میوه و سبزیجات را به صورت مناسب توصیه می‌کنیم.


وی با توجه به مصرف قند در دانش آموزان گفت: خوردن مواد قندی روزانه تنها به میزان 6 قاشق مرباخوری مجاز است. قند در محصولاتی از قبیل شکلات، نوشابه، آب میوه و ... وجود دارد، بنابراین توصیه می‌شود مصرف این گونه مواد محدود شود.


به گفته سیاری؛ یک حبه قند 14 کیلو کالری پس باید مصرف قند را بسیار محدود کنیم.


چربی روغن نباید اشباع باشد


معاون بهداشتی وزارت بهداشت در ادامه به مصرف روغن اشاره کرد و گفت: چربی روغن نباید اشباع باشد. روغن‌های حیوانی چربی اشباع بالایی دارند و همچنین روغن‌های مایعی که به صورت جامد (هیدروژنه) در می‌آیند باعث ایجاد اسید چرب ترانس می‌شوند. روغن‌های مایعی که جامد می‌شوند بدترین نوع روغن هستند که این نوع روغن در قنادی‌ها و رستوران‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند و دارای اسید چرب ترانس هستند و باید از مصرف آن پرهیز کنیم.


وی در ادامه تاکید کرد: مصرف زیاد شیرینی نیز برای بدن مناسب نیست زیرا میزان چربی و قند شیرینی بالاست و همچنین مصرف شیرینی موجب آسیب رساندن به دندان‌ها می‌شود.


ورزش باید جزئی از فرهنگ دانش آموزان باشد


سیاری در ادامه به دانش آموزان توصیه کرد، ورزش کردن باید جزئی از فرهنگ شما باشد و سعی کنید روزانه یک ساعت تحرک و فعالیت بدنی منظم داشته باشید. ورزش باید به گونه‌ای انجام شود که ضربان قلب تند و باعث عرق کردن شود.


76 درصد دانش آموزان دچار کمبود «ویتامین D» هستند


معاون بهداشت وزیر بهداشت با بیان اینکه 76 درصد دانش‌آموزان 14 تا 20 سال دچار کمبود ویتامینD هستند، عنوان کرد: این کمبود در مناطق کوهستانی غرب، شمال و شمال‌غرب کشور بیش از سایر نقاط است. میزان کمبود ویتامین D در شهر تهران از سایر نقاط کشور بیشتر است.


انتهای پیام/

ارسال نظر