صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۷ - ۱۷ آذر ۱۳۹۵
در DICID دوحه مطرح شد

قطر به سمت افزایش دانشگاه‌های خصوصی حرکت می‌کند

در نشست مرکز بین‌المللی گفتگوی ادیان دوحه، یکی از مقامات ارشد دانشگاه قطر پیشنهاد کرد دانشگاه‌های خصوصی بیشتری در این کشور تأسیس شود.
کد خبر : 140433

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر خالد الخاطر جانشین رئیس امور اداری مالی دانشگاه قطر، در نشست DICID (Doha International Centre for Interfaith Dialogue) دوحه اعلام کرد که باید دانشگاه‌هایی که برای مردم از نظر هزینه به‌صرفه‌تر باشد و بومی‌گزینی را در اولویت خود قرار دهد در بخش خصوصی و با نظارت وزارت آموزش ایجاد شود، زیرا با این اقدام تعدادی از دانشجویان می‌توانند علاوه بر اینکه در کنار خانواده‌های خود هستند از تحصیل نیز باز نمانند.


پروفسور ابراهیم بن‌صالح النعیمی رئیس DICID، نیز اعلام کرد که نشست‌هایی از این دست برای آن است که در زمینه بومی‌گزینی دانشجویان و کمک به دانشجویان به نتیجه‌ای برسیم.


در این نشست همچنین مطرح شد با توجه به اینکه علاوه بر دوره‌های حضوری، دوره‌های غیرحضوری نیز رونق پیدا کرده‌اند، باید توجه داشت که دوره‌های غیر حضوری نباید افراد را محدود به همان آموزش مجازی کند و دانشجویان به دنیای بسته‌ای محدود شوند و با هم‌سطح‌های خود تعامل رودر رو نداشته باشند.


الخاطر در این نشست تأکید کرد که جمعیت قطر به سرعت در حال افزایش است و شمار کرسی‌های موجود آموزش عالی برای دانشجویان محدود است، در نتیجه بهترین راه برای فائق آمدن بر این مسئله این است که دانشگاه‌هایی از سوی بخش خصوصی تأسیس شود، بعلاوه می‌توان از کمک کشورهایی نظیر هند که در زمینه تأسیس دانشگاه خصوصی موفق عمل کرده‌اند، بهره برد.


به اعتقاد او هزینه بالای تحصیلات یکی دیگر از مشکلاتی است که دانشجویان با آن مواجه هستند، در نتیجه این دانشگاه‌های خصوصی باید با یک شهریه منطقی تحصیل را برای اقشار مختلف در دسترس قرار دهد. دانشگاه‌هایی نیز که در حال حاضر در قطر وجود دارند، باید سهمیه خاصی به دانشجویانی که از سایر شهر‌ها یا کشورها برای تحصیل به دانشگاه‌های کشور می‌آیند اختصاص دهند، یعنی دانشگاه‌ها باید قواعد خود را به نحوی تغییر بدهند که دانشجویان بیشتری جذب دانشگاه‌ها شوند.





انتهای پیام/

برچسب ها: نشست
ارسال نظر