صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

سینماها برای نابینایان و ناشنوایان فیلم نمایش می‌دهند!

برخی استودیوهای بزرگ دنیا قصد دارند افراد نابینا و ناشنوا را نیز به جرگه طرفداران خود بیاورند و برای این کار از فناوری‌هایی که تصویر را به تفسیر صوتی تبدیل می‌کنند و همچنین فناوری‌هایی که صوت را به صورت زیرنویس درمی‌آورند، بهره خواهند برد.
کد خبر : 137224

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از Engadget، توزیع دیجیتال دیگر فقط به این معنا نیست که فیلم‌ها با توضیح صوتی و زیرنویس ارائه شوند. هم‌اکنون برخی استودیوها پا را فراتر از این گذاشته‌اند و قصد دارند افرادی که تاکنون از نعمت فیلم تماشا کردن محروم بودند را نیز به این عرصه وارد کنند. آنها می‌خواهند افراد ناشنوا و نابینا را جزو طرفداران سینما کنند و تجربه‌ای تمام عیار را برای آنها به ارمغان آورند.


براساس قانونی که دادستانی «لورتا لینچ» تصویب کرده است، تئاترها یا تماشاخانه‌ها باید با هدف افراد ناتوان محتوای فیلم ارائه دهند. فناوری‌هایی که قرار است این سالن‌های نمایش فیلم ارائه دهند، چندان دور از ذهن نیستند. زیرا هم‌اکنون نیز ابزارهایی مثل «عینک‌های زیرنویس» در دسترس وجود دارند که محتوا را به صورت تمام عیار نمایش می‌دهند.


این عینک زیرنویس محصول شرکت سونی است که هم‌اکنون نیز بسیاری از کسب وکارها از آن استفاده می‌کنند. این فناوری عنوان‌ها را جلوی چشمان مخاطب به نمایش درمی آورد و بیش از 6 هزار مکان مختلف را به مخاطب معرفی می‌کند.


از سوی دیگر، سخت‌افزار توضیح صوتی که با رادیوی FM شخصی سازی شده کار می‌کند، تصویر و فیلم را به صورت صوتی در اختیار نابینایان یا کسانی که از اختلال بینایی رنج می‌برند، قرار می‌دهد.


پباده‌سازی این ایده جدید کار سخت و طاقت فرسایی نیست و در واقع فرصت مناسبی است که کسب‌وکارها تجهیزات خود را ارتقاء دهند. گفتنی است یک صفحه نمایش فقط به چهار عینک و یک گیرنده صوتی نیاز دارد. این در حالی است که یک سینما یا سالن نمایش که 16 صفحه نمایش دارد، فقط نیاز به 12 عینک و هشت گیرنده صوتی دارد.


مترجم: نسترن صائبی


انتهای پیام/

ارسال نظر