صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۳ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۴
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی:

مصرف مواد شیرین موجب بروز اضطراب و افسردگی می‌شود

یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی عنوان کرد: مصرف مواد شیرین از قبیل نوشابه، انواع شیرینجات و ... موجب کاهش عملکرد سیستم اعصاب و بروز علائمی مانند افسردگی و اضطراب می‌شود.
کد خبر : 13493

دکتر احمدرضا درستی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گفت: مغز و سیستم اعصاب بدن از کربوهیدرات به خصوص گلوکز برای تامین انرژی استفاده می‌کنند. زمانی که میزان مصرف قند در افراد افزایش پیدا می‌کند، ناگهان حجم زیادی هورمون انسولین توسط پانکراس(لوزالمعده) تولید و وارد جریان خون می‌شود.


وی افزود: این امر موجب افزایش مقاومت سلول‌های بدن نسبت به انسولین و ایجاد زمینه دیابت می‌شود و هم عملکرد تمام سلول‌های بدن از جمله سلول‌های سیستم عصبی را کاهش می‌دهد به گونه‌ای که این سلول‌ها نتوانند کار خود را به خوبی انجام دهند، بنابراین افراد در مراحل اولیه دچار استرس و اضطراب می‌شود که ممکن است به مرور زمان این علائم تشدید پیدا کند.


این متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: علاوه بر این زمانی که میزان انسولین افزایش پیدا کند قندخون بعد از مدت کوتاهی از بین می‌رود و در نتیجه مجدد قند خون کاهش پیدا می‌کند که این مساله موجب کاهش عملکرد سیستم‌های بدن از جمله سیستم اعصاب می‌شود.


درستی خاطرنشان کرد: بنابراین مصرف مقدار زیادی قندهای ساده مانند نوشابه، انواع شیرینجات، مربا و ... می‌تواند موجب کاهش عملکرد بدن و سیستم اعصاب شود و احتمال ابتلا به دیابت و چاقی را در آینده افزایش دهد.


انتهای پیام/

ارسال نظر