صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۳ - ۰۳ آبان ۱۳۹۵

خوردنی‌های خواب‌آور را بشناسید

به گفته کارشناسان برخی مواد خوراکی موجب احساس خواب آلودگی و سستی در انسان می شود.
کد خبر : 128524

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از مهر، کار‌شناسان تغذیه عنوان می‌کنند برخی مواد خوراکی حس خواب آلودگی و بی‌حالی را ایجاد می‌کنند از این‌رو باید از خوردن آن‌ها در محل کار یا قبل از ورزش خودداری شود.


برنج سفید: این نوع برنج دارای شاخص گلوکزی بالایی است. هنگامیکه فردی برنج می‌خورد بعد از آن دچار رخوت و سستی می‌شود.


نان سفید: کربوهیدرات‌های نظیر نان سفید دارای شاخص گلوکزی بالا و فاقد فیبر هستند، از این‌رو به سرعت تجزیه شده و شما نمی‌توانید انرژی لازم از آن‌ها را دریافت کنید در نتیجه دچار بیحالی می‌شوید.


نخود: نخود نیز سرشار از تریپتوفان (اسیدآمینه مرتبط با سروتونین که با خواب ارتباط دارد) است، از این‌رو بعد از خوردن آن، چرت نیمروزی الزامی می‌شود.


گوشت قرمز: میزان چربی بالا در گوشت قرمز نظیر همبرگر و استیک می‌تواند حس بیحالی در شما ایجاد کند. بدن شما نیاز به میزان زیادی انرژی برای تجزیه گوشت قرمز دارد، به همین خاطر تمام انرژی شما صرف آن می‌شود.


شیرینی: میزان قند بالا در شیرینی جات باعث می‌شود بدن انسولین ترشح کرده و در نتیجه تریپتوفان بسیار زیادی در مغز آزاد شده و شما احساس خواب آلودگی می‌کنید.


انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه نان
ارسال نظر