صفحه نخست

آناتک

آنامدیا

دانشگاه

فرهنگ‌

علم

سیاست و جهان

اقتصاد

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

همدان

هرمزگان

یزد

پخش زنده

۱۴:۳۳ | ۰۱ / ۰۸ /۱۳۹۵
| |

گرامیداشت روز جهانی غذا در مدارس دخترانه سما دانشگاه آزاد اسلامی جیرفت

روز جهانی غذا در مدارس دخترانه سما با حضور دکتر مجید خزاعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت و جمعی از مدیران اداره آموزش و پرورش شهرستان و مسئولان حوزه معاونت مدارس سما گرامی داشته شد.
کد خبر : 127793

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت در آیین برگزاری گرامیداشت روز جهانی غذا گفت: «در فرهنگ ایرانی اسلامی ملت ما استفاده از غذای حلال نهادینه شده است و یکی از ثمره‌های غذای حلال، پیدایش انسان‌هایی عالم و عادل است.»


خزاعی افزود: «جامعه دانشگاهی باید برای ترویج استفاده از غذای سالم و طبیعی تلاش کند و به مخاطب خود آن را بیان کند تا برای داشتن جامعه‌ای سالم و به دور از بیماری سهیم باشیم. شرکت کنندگان در این جشنواره با استفاده از فرآورده‌های غذایی سالم، میوه‌ها و سبزیجات، محصولات سبوس دار، غذاهای حاوی اسیدهای چرب غیراشباع و گیاهان سنتی و دارویی و بدون کاربرد مواد شیمیایی غذاهای فراسودمند خود را عرضه کردند.»


خزاعی اظهار کرد: «ایمنی غذا، استفاده از اجزای سالم در فرآوری ماده غذایی، ارزش تغذیه‌ای، طعم و مزه، کاربرد ترکیبات سودمند در فرمولاسیون ماده غذایی، طراحی غذا، نوآوری و خلاقیت و اقتصادی بودن فاکتورهایی بود که از سوی هیأت داوران برای تمام گروه‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.»


وی هدف از برگزاری این جشنواره را احیای غذاهای سنتی و بومی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی عنوان کرد و گفت: «اشاعهٔ فرهنگ در راستای شعار بهداشتی و فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم در بین عموم مردم است.»


انتهای پیام/

ارسال نظر