صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۴ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۵
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش:

میانگین سابقه و معلومات مدیران آموزشی کشور رو به رشد است

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: میانگین سابقه مدیریتی مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور نسبت به دوره قبل 14 درصد و معلومات علمی آنها 21 درصد رشد داشته است.
کد خبر : 108167

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی ناصری‌زنجانی در سی‌وسومین اجلاس مدیران و رؤسای آموزشی کشور اظهار کرد: جمعی که امروز در آن حضور داریم، مسئولان تعلیم و تربیت کشور هستند که آینده کشور به تلاش، فعالیت، برنامه‌ریزی و عملکرد آنها بستگی دارد. این اجلاس یکی از یادگارهای شهید رجایی است که در آن سال به دلیل پراکندگی نیروهای تعلیم و تربیت و با هدف تجمیع آنها و قدردانی از زحمات یکساله آنها اجرا شد.


وی افزود: کاهش و یا از بین بردن فاصله بین صف و ستاد و همچنین قدردانی از زحمات فرهنگیان و همین‌طور استفاده از نظر شخصیت‌ها و مقامات کشوری در امر تعلیم و تربیت از اهداف برگزاری این اجلاس است که امروز شاهد برگزاری سی‌وسومین دوره آن در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل و هفته کرامت هستیم.


معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: اهمیت ویژه این دوره از اجلاس در آن است که در دولت یازدهم در بخش‌های مختلفی از جمله تعلیم و تربیت، آموزش و پرورش، عملکرد افتخارآمیزی داشته است. وقتی آمارهای سال‌های گذشته را نگاه می‌کنیم متوجه می‌شویم که در این دوره سه ساله کارهای بزرگی انجام شده است که تمام اینها نشان از توجه رئیس‌جمهوری و همکاران دولت و مدیران علمی کشور است.


وی با توجه به تشکیل کمیته انتصابات در اوایل دولت یازدهم در وزارت آموزش و پرورش گفت: ما شرایطی را برای جذب نیرو از نظر مدرک، سابقه کاری، تجربه مدیریتی، جایگاه اجتماعی در نظر گرفتیم و برای مدیران کل حداقل مدرک تحصیلی را کارشناسی ارشد در نظر گرفتیم که در حال‌حاضر اکثریت آنها دارای مدرک دکترا هستند. از نظر تجربه کاری نیز شرایطی را در نظر گرفتیم که حتما افراد باید سابقه کار قابل‌قبولی داشته باشند و از نظر جایگاه اجتماعی معتقد هستیم که مدیران باید اسوه باشند چون تعلیم و تربیت امر ساده‌ای نیست و با توجه به این مطالب مدیرانی را پذیرفتیم که دارای تمام این شرایط باشند و اگر از مدیران دوره قبل نیز افرادی بودند که عملکرد قابل‌قبولی داشتند همچنان به فعالیت خود مشغول هستند.


وی تصریح کرد: با توجه به این شرایط رشد میانگین سابقه مدیریت مدیران آموزش و پرورش نسبت به دوره قبل 14 درصد افزایش داشت که از نظر معلومات نیز نسبت به دوره قبل 21 درصد افزایش داشته‌اند که این میزان رو به رشد است و از نظر توجه به مسائل اولویت‌ها و ارزش‌ها مانند جانبازی، فرزند شهید بودن، عضو خانواده ایثارگر بودن و سابقه حضور در جبهه نیز بیش از 16 درصد نیروها دارای چنین سابقه‌ای هستند.


رئیس سی و سومین اجلاس مدیران و رؤسای آموزشی کشور خاطرنشان کرد: ما تلاش می‌کنیم همکارانی جذب کنیم که به تعلیم و تربیت واقف باشند و برنامه‌های دولت تدبیر و امید را قبول داشته و با جان و دل عمل کنند.


وی خاطرنشان کرد: وزیر آموزش و پرورش تاکید دارد در نظام تعلیم و تربیت کشور نیز از مدیران خانم استفاده شود که البته آمار مدیران خانم در آموزش و پرورش رشد خوبی داشته است.


انتهای پیام/

ارسال نظر