صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۳ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۵
معاون وزیر آموزش و پرورش:

بالاترین حقوق معاونان وزیر آموزش و پرورش کمتر از 5 میلیون تومان است

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: به غیر از اعضای هیأت علمی دانشگاه ها، بالاترین حقوق معاونان وزیر آموزش و پرورش کمتر از 5 میلیون تومان در سال جاری است.
کد خبر : 104438

به گزارش گروه اجتماعی آنا از خبرگزاری فارس، سید محمد بطحایی، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش‌ و پرورش در خصوص پرداختی‌های معاونان این وزارتخانه، اظهار کرد: هیچ‌کدام از معاونان وزیر آموزش‌ و پرورش در مقایسه با افراد مشابه خود در دولت قبل به نحوی که از سوی معاون سابق این وزارتخانه عنوان شده است، فیش 10 میلیونی ندارند.


وی با بیان اینکه فیش‌های نجومی قابل تسری به همه مدیران نیست، افزود: فیش‌های حقوقی که در یک تا دو ماهه اخیر مطرح‌ شده گاه نا جوانمردانه مورد سوء استفاده اغراض سیاسی قرار می‌گیرد مانند آنکه بیان‌ شد در آموزش‌ و پرورش نیز ‌چنین مواردی وجود دارد و معاونان وزیر 10 میلیون دریافت می‌کنند ولی در واقع هیچ‌ یک از معاونان وزیر (به غیر از اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها) حقوق 10 میلیونی ندارند و بالاترین حقوق آنها کمتر از 5 میلیون در سال جاری است.


بطحایی ادامه داد: اینکه گفته بودند در دولت قبل دریافتی معاونان دو و نیم میلیون بوده و اکنون به 10 میلیون رسیده و 4 برابر شده کذب است.


وی یادآور شد: قبول داریم که تبعیض در آموزش‌ و پرورش بحث درستی است و تمام کسانی که در این وزارتخانه حضور دارند تفاوت با دستگاه‌های دیگر را حس می‌کنند و این رویه درست نیست و دولت وظیفه دارد تفاوت بین بخش‌های مختلف را کاهش دهد و این‌گونه نباشد معلم در آموزش و پرورش با همه اهمیتی که کار او دارد کسری از یک دوازدهم و یک‌بیستم کارکنان مشابه خود در ادارات دیگر را دریافت کند.


معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: تفاوت در مورد مزایایی است که خارج از حکم درج می‌شود و من به‌ عنوان معاون مالی و اداری وزارتخانه در جلسات مختلف طرح کردم چرا باید معلمی که در روستاست با هزینه خود ایاب و ذهاب کند در حالی که بسیاری از دستگاه‌ها یا هزینه را پرداخت می‌کنند یا وسیله را در اختیار قرار می‌دهند.


وی بیان کرد: دولت یازدهم به دنبال کاهش این فاصله است اما به صفر رساندن آن در زمان کوتاه ممکن نیست و در حال کاهش تدریجی این مصادیق هستیم و امید داریم کاهش فاصله‌ها با سرعت بیشتر انجام شود تا این کدورتی که در ذهن و جان معلمان وجود دارد رفع شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر