صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۵۵ - ۲۹ تير ۱۳۹۵
متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفت‌و‌گو با آنا عنوان کرد:

رسوب کتری مفید است

متخصص تغذیه و رژیم غذایی عنوان کرد: رسوب کتری حاوی مقدار فراوانی کلسیم است که مصرف آن برای سلامت قلب بسیار مفید است.
کد خبر : 102932

دکتر احمدرضا درستی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، اظهار کرد: به افراد توصیه می‌شود برای جوشاندن آب از کتری‌های استیل، شیشه‌ای و برنز استفاده کنند و به هیچ عنوان از ظروف غیراستاندارد که دارای ترکیبات ناخالص باشند مانند ظروف آلومینیومی و قلع استفاده نکنند.


این متخصص تغذیه و رژیم غذایی با بیان اینکه اگر آب بیشتر بجوشد خاصیت خود را از دست نمی‌دهد، تصریح کرد: مهم‌ترین نکته در جوشاندن آب انتخاب ظروف مناسب است.


وی افزود: برخی افراد رسوب کتری را به دلیل اینکه طعم آب را تغییر می‌دهد از بین می‌برند این در حالی است که رسوب کتری در واقع کلسیم رسوب شده است که برای سلامتی از جمله سلامت قلب بسیار مفید است.


انتهای پیام/

ارسال نظر